En lezzetli tostu hazırlıyor

Öztiryakiler tarafından üretilen tost makineleri özellikle cafe, fastfood, kantin gibi hızlı tüketimin olduğu işletmelerin bir numaralı tercihi...

En lezzetli tostu hazırlıyor
Endüstriyel mutfak sektörünün dev ismi Öztiryakiler, tarafından üretilen ve pazarda yoğun alıcısı bulunan ÖTM 3.1 Serisi tost makineleri özellikle cafe, fastfood, kantin gibi hızlı tüketimin olduğu işletmelerin bir numaralı tercihi.

Pişirme yüzeyi döküm olan ve özel olarak dizayn edilen bu ürün, tost makinelerindeki en büyük sorunları ortadan kaldırmış durumda. Kapağını istediğiniz açıda tutabileceğiniz, ısıyı izole eden yapısı ile enerji tasarrufu sağlayabileceğiniz bu tost makinesinin en önemli özelliklerinden birisi kapağında özel bir tutamak olması. Bu küçük ayrıntı sayesinde, basınç, tostun tüm yüzeyine eşit olarak uygulanıyor ve  tostunuz lezzetli bir şekilde pişiyor. Böylece bir tarafı çok ezilen tostunuzun diğer tarafından taşan malzemeler makinenizi kirletmiyor.

Öztiryakiler ÖTM 3.1 serisi tost makinesinin elektrik kabloları, makinenin yan tarafından geçen ince bir boru içine yerleştirilmiş durumda. Böylece kabloların makinenizin arkasında oluşturduğu kirli görüntü ortadan kalkıyor ve makine arka yüzeye tam olarak yaslanabildiği için yer tasarrufu sağlanıyor. Tek kapaklı, kullanıcısının güvenliğini emniyet şalteri ile sağlayan bu tost makinesinde enerji ve ısı ayarını ayrı ayrı izleyebileceğiniz iki ikaz lambası bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52