Buca'nın lezzetli yemekleri sergilendi

İzmir'de Bir gazetenin düzenlediği 4. Ege Mutfak Zirvesi'n de bu yılda yer alan Buca Belediyesi kendine has lezzetlerin yer aldığı standıyla fark yarattı.

Buca'nın lezzetli yemekleri sergilendi
Geleneksel Ege Mutfak Zirvesinin 4. yılında katılımcılarını ağırlayan Buca Belediyesi, Buca'nın kültürüne has lezzetleri sergiledi. Kültürpark 4 nolu salonda vatandaşları karşılayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, katılımcılara yemek ikramında bulundu.

Her yıl düzenlenen mutfak zirvesinde değişik lezzet örnekleriyle yer alan Buca Belediyesi bu yılda katılımcılara Boşnak böreği ve çeşitli zeytinyağlı ürünlerin ikramında bulundu. Başkan Ercan Tatı, farklı kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı Buca'da farklı lezzetlerin de yer aldığının altını çizerek zeytinyağlısından hamurlusuna birçok lezzeti katılımcılara sundu. Başkan Tatı'nın yer aldığı stantta eşi Oya Tatı'da kendisini yalnız bırakmadı.

Başkan Ercan Tatı, yemek zirvesine katılan yurttaşlara da bir sürpriz yaparak ocağın başına geçti. Tatı, kendi elleriyle yaptığı yemekleri vatandaşlara ikram etti.Buca Belediyesi standını ziyaret eden İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı da ağırlayan Başkan Tatı, Vali Kıraç'a Buca'nın organik zeytinyağlarının yer aldığı örnekleri sundu. Vali Kıraç sonrası Buca standını Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ta ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52