Baltalı mutfağa girdi

Kanyon Macro Atelier’de, eğitmen şef Ayşe Azzaro öncülüğünde Baltalı ürünleri kullanılarak oluşturulan tarifler, basın mensupları ve bloggerlar eşliğinde hazırlandı.

Baltalı mutfağa girdi
%100 doğal ve katkısız keçi sütünden elde edilen Baltalı ürünleri, İstanbul Kanyon Macro Atelier’de düzenlenen keyifli bir etkinlikte usta eller tarafından tadı damaklardan gitmeyen lezzetlere dönüştü.

Kanyon Macro Atelier’de, eğitmen şef Ayşe Azzaro öncülüğünde Baltalı ürünleri kullanılarak oluşturulan tarifler, basın mensupları ve bloggerlar eşliğinde hazırlandı ve enfes bir lezzet kervanına dönüştü.
Geniş bir katılım ile gerçekleşen etkinlik süresince, keçi sütünden elde edilen Ege’nin lezzeti Baltalı ürünleri ve bu ürünlerden ortaya çıkan doğal tadları deneyen katılımcılar, Baltalı lezzetleri ile buluşurken, aynı zamanda ürünleri deneyimleme fırsatını da buldular.

İzmir Seferihisar’da bulunan Baltalı çifliğinde, keçi sütünden birçok ürün elde ediliyor. Hellim peynirinden labneye, tereyağından Seferihisar’ın özel peyniri ‘Armola’ ya kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Baltalı ürünlerinin en önemli özelliği %100 doğal ve katkısız olmaları.

Birçok faydası olduğu yapılan klinik çalışmalarıyla da kanıtlanan keçi sütü, anne sütüne en yakın süt olarak kabul ediliyor. Anne sütünden 4 kat daha fazla kalsiyum içeren keçi sütünün, özellikle yeni doğan ve anne sütü alamayan çocukların sağlıklı gelişimleri açısından da oldukça önemli olduğu belirtiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52