Ladurée’den yılbaşına özel kutular

Ladurée, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok özel yılbaşı kutularıyla yeni yıla hazırlanıyor. Ladurée’nin bu yılbaşı özel kutularında iki ayrı konsept göze çarpıyor.

Ladurée’den yılbaşına özel kutular
İlk konseptte Ladurée, yeni yıla özel hazırladığı yılbaşı paketleri ile efsanevi makaronlarının yanında, özel çikolata koleksiyonları, çayları, reçelleri ve şekerlemeleri gibi birbirinden lezzetli Ladurée tatlarını bir araya getiriyor. Laduree’nin bu yılbaşı için diğer konsepti ise ‘Karlar’. “Kar Çiçeği” adı verilen yılbaşı kutuları, yeni yılı kar desenleriyle selamlıyor. Yılbaşı kokan kar desenli bu zarif kutular için Laduree ayrıca armutlu-kestaneli çok özel yılbaşı makaronları da hazırladı.

Yılbaşı için özel olarak hazırlanan ve içinde pek çok sürpriz barındıran Ladurée Yılbaşı Paketleri, yeni yılın en keyifli hediyesi olacak. Çikolatalı, limonlu, vanilyalı, karamelli, güllü, kahveli, frambuazlı, menekşe-mor erikli, kakuleli kahveli, portakal çiçekli, müge çiçekli, fıstıklı, madagaskar çikolatalı, üzümlü tarçınlı ve hindistan cevizli çeşitleriyle rengarenk hazlar barındıran Ladurée makaronları, yılbaşı gecesi bu keyfi sevdiklerinizle yaşayabilmeniz için çok özel bir alternatif. Baştan çıkarıcı makaronların yanında, özel çikolata koleksiyonları, çayları, reçelleri ve şekerlemeleri ile muhteşem bir uyum gösteren Ladurée şampanyaları da saat on ikiyi vururken yılbaşı kutlamanıza zarafetiyle eşlik ediyor. Ladurée Yılbaşı Paketleri, kendileri gibi sürprizlerle dolu, rengarenk ve şeker tadında bir yıl vadediyor.

Yılbaşına özel “Kar Çiçeği” kutuları

Ladurée’nin özel tasarım makaron kutuları arasına yeni katılan ve yılbaşı için sınırlı sayıda üretilen Kar Çiçeği Kutuları, karların arasında büyüyen kar çiçeklerinden esinlenilerek tasarlandı. Buz mavisi üzerine kar ve çiçek desenleri ile bezeli 18li ve 6lı Kar Çiçeği Kutuları, Ladurée koleksiyonerlerini çok sevindirecek. Ayrıca yılbaşı için özel olarak üretilen armutlu-kestaneli enfes Ladurée makaronları, farklı tatlar denemek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52