Duru Vital şimdi Türkiye’de

Yerel bir lezzet olan bulguru tüm dünyaya tanıtan ve sektörde önemli konum elde eden Duru Bulgur, yeni ürünlerini tüketiciye sunmaya devam ediyor…

Duru Vital şimdi Türkiye’de
Gıdavitrini - Yakın zamana kadar sadece dökme diye tabir edilen satış sistemiyle tüketiciye ulaşan bulguru ambalajlı olarak tüm Türkiye’ye sevdiren Duru Bulgur, yeni ürünü Duru Vital’i Türk mutfaklarına sunuyor. Duru Bulgur, 25-26 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yerel Zincirler Fuarı’nda yeni ürünü olan Duru Vital’in lansmanını gerçekleştirdi. Türkiye’de bulgur üretimi ve satışı konusunda lider firma olan Duru Bulgur, tüketicilerine en kaliteli ürünlerini ulaştırırken aynı zamanda ar-ge’ye yaptığı yatırımlar sonucunda yenilikçi ürünleriyle de öne çıkıyor. Hali hazırda paketli bulgur ve toplam bulgur ihracatında Türkiye’de önemli bir konumda olan Duru Bulgur, Avrupa halkına bulguru daha iyi tanıtabilmek; bulgur alışkanlığının edinilmesini hızlandırmak amacı ile geliştirdiği Duru Vital serisini YZB’DE yerel zincir yetkililerin beğenisine sundu.
3 dakikada, mikrodalgada veya tavada pişen, sadece su ekleyip hazırlanabilen Duru Vital çalışan kadınların ve öğrencilerin gözdesi olmayı hedefliyor. Duru Vital, mercimekli, sade ve sebzeli olarak tüketicilerin beğenisine sunulurken, paketiyle de kullanım kolaylığı sunuyor. Duru Vital paketi özel olarak üretiliyor ve paketin içerisine sadece su eklenerek mikrodalga pişirilebiliniyor. 250 gram’lık paketlerde 2 kişilik porsiyonlarda Bulgur Pilavı hazırlamak artık 3 dakika.
Şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ana kadar yapılan sunum ve tattırma faaliyetlerinden Duru Vital’in iyi bir ivme kazanacağına olan inanç vurgulandı.
Avrupa pazarında 200 nokta satışa sunulan Duru Vital serisi 2012 yılı içerisinde de Türkiye’de belirli satış noktalarının raflarında yer alacak.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52