Doygun'dan iki yeni lezzet daha

Doygun Ekmek, perakende ürün ailesine iki yeni üye daha ekledi. Tortilla, Doygun markası altında sade ve yüzde yüz tam buğday çeşitleri ile raflardaki yerini aldı.

Doygun'dan iki yeni lezzet daha
Türkiye’de tam 15 yıldır sağlıklı ekmek üretmek misyonuyla hareket eden Doygun Ekmek, perakende ürün ailesine iki yeni üye daha ekledi. Atıştırmalıktan ana yemeğe kadar pek çok tarifte kullanılabilen tortilla, artık Doygun Ekmek markası altında sade ve yüzde yüz tam buğday çeşitleri ile raflardaki yerini aldı. Böylece Doygun Ekmek, perakende ürün yelpazesinde 20 çeşide ulaştı. Pratik, sağlıklı ve doyurucu lezzetlerin vazgeçilmezi olacak Doygun Tam Buğday ve Sade Tortillalar, 455 gramlık paketlerde 7’li olarak satışa sunuluyor.  

Ambalajlı ve katkısız tam buğday ekmeğinin Türkiye’deki ilk üreticisi Doygun Ekmek, yeni lezzetleri yüzde yüz Tam Buğday ve Sade Tortilla ile yemeklerin farklı sunumlarla hazırlanmasına olanak sağlıyor. Yemekte klasiklikten ödün vermeyenler için Doygun Sade Tortilla, formuna özen gösterenler içinse Doygun Tam Buğday Tortilla ile lezzetli tarifler hazırlamak kolaylaşıyor. Örneğin, kavrulmuş soğan, lor peyniri, dereotu, maydanoz ve pul biber ile hazırlanacak harcı tavada ısıtılmış Doygun Tam Buğday ya da Sade Tortilla’nın içine koyup sararak hem sağlıklı ve doyurucu hem de lezzetli bir öğün hazırlamak mümkün. Uygulanacak tarife göre soğuk ya da ısıtarak tüketilebilen Doygun Tortilla, sebzeden ete kadar pek çok malzeme ile kullanılarak mutfaklardaki yeni lezzetlerin adresi oluyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 10:29

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52