İstanbul'da çürük sucuk skandalı

İstanbul'da, kaçak et ve sucuk dağıtımı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenlendi, 1 ton bozulmuş et ve sucuk yakalanarak imha edildi.

İstanbul'da çürük sucuk skandalı
Gözünü para hırsı bürümüş hileciler, vatandaşa çürümüş et yedirmeye kalktı. İstanbul'da, kaçak et ve sucuk dağıtımı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenlendi, 1 ton bozulmuş et ve sucuk yakalanarak imha edildi. 

Bayrampaşa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve belediye zabıta ekipleri, ilçede kaçak et ve et ürünleri dağıtımı ihbarı üzerine harekete geçti. Kadir K. idaresindeki kamyonette, yaklaşık 1 ton bozulmuş sucuk ve kaçak et ele geçirildi. Etlerden numune alınarak, laboratuvara gönderildi. Sucuk ve et malzemelerinin hijyen kurallarına uyulmadan hazırlandığı ve çürüyen etlerin koktuğu belirlendi. Çürük et ve sucukların ispirto ve alkolle temizlenerek satışa hazır hale getirildiği ortaya çıktı. Araçtaki et ve sucuk imha edildi. Polis ekipleri tarafından, araçta bulunan ve dağıtım yapılan işyerlerine ait faturalara da tutanakla el konuldu. Kadir K. hakkında yasal ve idari işlem yapıldı. takvim.com.tr

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 11:00

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52