Yeni Doğuş tüketiciyle buluştu

Doğuş Çay’ın Karadeniz’in en kaliteli yapraklarını kullanarak ürettiği Filiz Çay, yeni ambalajı ve farklı kullanım seçenekleriyle raflardaki yerini aldı.

Yeni Doğuş tüketiciyle buluştu
Hayatı güzelleştiren, lezzetiyle fark yaratan Doğuş Çay’ın Karadeniz’in en kaliteli yapraklarını kullanarak ürettiği Filiz Çay, yeni ambalajı ve farklı kullanım seçenekleriyle raflardaki yerini aldı. Doğuş Filiz Çay’ın lezzetinden vazgeçemeyenler artık dökmenin yanı sıra demlik ve poşet versiyonlarını da tercih edebilecekler.

Karadeniz’in en kaliteli yapraklarından özenle seçilerek elde edilen Doğuş Filiz Çay, yeni ambalajı ve çeşitleriyle raflarda yerini aldı. Poşet ve demlik versiyonlarıyla da çay severlerle buluşan Doğuş Filiz Çay, rengi ve kokusuyla da fark yaratıyor. Baharda açan çay filizlerini toplayan yeni enfes lezzet Doğuş Filiz Çay, mevsiminde toplanan yapraklardan üretiliyor.

Bugüne kadar dökme çay olarak satılan Doğuş Filiz Çay’ın demlik ve bardak poşet versiyonları da çay tutkunları için iyi birer alternatif olacak. Yenilenen harmanıyla Doğuş Filiz Çay, çay severlere her bardakta berrak bir görüntü, mükemmel ve leziz bir içim keyfi vaat ediyor. 

Doğuş Filiz Çay, 500 gram ve 1 kiloluk dökme çay, 48’li ve 100’lü demlik poşet, 25’li ve 100’lü bardak poşet alternatifleriyle satışa sunuluyor.  

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 10:32

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52