Mersin Tantuni Festivali'ne hazır

Mersin, 22 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Mersin Tantuni Festivali'ne hazır. İlde bulunan tantuniciler festivalden hayli umutlu.

Mersin Tantuni Festivali'ne hazır
Mersin Alakart Aşçıları Derneği tarafından 22 Haziran'da düzenlenecek olan Tantuni Festivali tantuni ustalarını hayli memnun etti. Tantuni işletmecisi Şaban Eskin, tantuni festivalinin tantuni esnafına bir hareketlilik sağlayacağını belirterek, festivalin yapılacak olmasından mutlu olduklarını söyledi. 

Mersin'de 22 Haziran'da saat 13.00’da Barış Meydanı’nda Mersin Alakart Aşçıları Derneği'nin organizasyonuyla ve bazı sivil toplum örgütlerinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan ‘Mersin Tantuni Festivali’ne bir destek de tantunicilerden geldi. Konuyla ilgili konuşan işletmeci Şaban Eskin, Tantuni Festivali'nin çok önemli ve yararlı bir festival olduğuna dikkat çekerek, festivalin Mersin'de tantuni esnafına bir hareketlilik sağlayacağını söyledi.

Festivalin yapılacak olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu dile getiren Eskin, “Festival için ne gerekiyorsa yapacağız. Festivalin tanıtım ve duyurulması için çalışmalar yapıyoruz. Festivale davet için binlerce el ilanı dağıttık. Afişler astırdık. Pozcu Kuşimato Sokağı’nda, Pozcu Dershaneler Sokağı’nda ve Mezitli Viranşehir'de Mado'nun yanında bulunan tantuni biftek salonlarımızda festivalle ilgili afişler astık ve gelen her müşterimizi festivale davet ediyoruz. Bu festivali organize eden Mersin Alakartçılar Derneğine ve festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014, 10:52

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52