Doygun'dan 'edt' için yeni lezzet

Endüstriyel ürünlerinde farklı seçenekler sunan Doygun Gıda, ev dışı mutfaklara özel yeni lezzeti Dudu’yu sektörün beğenisine sundu.

Doygun'dan 'edt' için yeni lezzet
Perakende ürünlerinde olduğu gibi endüstriyel ürünlerinde de farklı ve lezzetli seçenekler sunan Doygun Gıda, ev dışı mutfaklara yeni lezzeti DUDU’yu kazandırıyor. Donuk ürün olarak hastane, otel, kafe, restoran ve catering firmaları gibi ev dışı kanallarda satışa sunulmaya başlanan DUDU 5 dakikada hazırlanabilen pratik bir ürün. Kızartılan ya da fırında pişirilen DUDU’yu pudra şekeri, reçel, çikolata ve meyve sosları ile tatlandırmak mümkün. Piştiğinde kabararak kat kat olan DUDU’nun içi kremayla doldurulup üzeri meyve ya da pasta süsü ile de süslenebiliyor. 

Doygun Gıda’nın, işletmelere her damak zevkine uygun farklı lezzetler hazırlayabilme fırsatı sunan yeni ürünü DUDU, donuk olarak 100 adetlik kolilerde satışa sunuluyor. Ürünün tanesi 75 gram. 

Pişirilmeden önce çözünmesi için 15 dakika beklenen DUDU, önceden 180 derece ısıtılmış fritözde 5-6 dakika kızartıldıktan ya da 200 derece ısıtılmış fırında hafif pembeleşene kadar pişirildikten sonra yenmeye hazır hale geliyor. Derin dondurucuda -18 derecede son tüketim tarihe kadar saklanabilen DUDU, bekleme süresince sağlığından, tazeliğinden ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmiyor. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 11:15

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52