Pınar Çocuk Resim Yarışması başlıyor

Bu yıl 33. kez gerçekleştirilecek Pınar Resim Yarışması’nın teması ‘Süt İçiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ olarak belirlendi.

Pınar Çocuk Resim Yarışması başlıyor
Türkiye’nin öncü ve lider gıda markası Pınar’ın 33 yıldır düzenlediği geleneksel Pınar Resim Yarışması başlıyor. Öğrencilere resim sanatını sevdiren ve yetenekli çocukların kendilerini geliştirmelerine imkan veren Pınar Resim Yarışması’nın bu yılki teması ‘Süt İçiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ olarak belirlendi. 

40 yılı aşkın süredir çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine destek olan ürünler geliştiren Pınar, ’Her şey çocuklarımız için‘ sosyal vatandaşlık anlayışıyla 27 yıldır Pınar Çocuk Tiyatrosu, 33 yıldır Pınar Çocuk Resim Yarışması sosyal projeleriyle bir yandan çocukların zihinsel-bedensel gelişimine destek olurken, diğer yandan kişisel gelişimlerine de katkıda bulunmayı hedefliyor. 

Bu çerçevede Türkiye’deki bütün ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenen yarışmada, çocuklardan dünyalarını ve süt içerek sağlıklı büyüdüklerini resimle anlatmaları isteniyor. 

Başvuru için son gün 28 Nisan
Yarışmaya 6-14 yaş arasındaki yarışmacılar, 25 cmx35 cm veya 35 cmx50 cm ölçülerinde resim kâğıdına, her türlü resim ve boya malzemesiyle (sulu boya, pastel boya, kuru boya, yağlı boya vb.) yapılmış resimleriyle katılabilecek. Her okul ve öğrenci, istediği sayıda resimle 28 Nisan tarihine kadar yarışmaya başvurabilecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 12:06

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52