Güney'den Filiz lezzeti geçti

Filiz, 18-21 Mart tarihleri arasında Gaziantep ve Adana’da düzenlenen özel etkinliklerde makarna severler ile bir araya geldi.

Güney'den Filiz lezzeti geçti
Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz makarnanın marka yüzü şef yazar Ebru Omurcalı’nın Anadolu’yu bir uçtan bir uca gezeceği etkinlikler serisinin ikincisi 18-21 Mart tarihleri arasında Gaziantep ve Adana’da, makarna severlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 
Gaziantepli ve Adanalı hanımlar başta olmak üzere, ziyaretçilerin sıcak ilgisiyle gerçekleşen etkinliklerde; katılımcılar sürpriz hediyeler eşliğinde, hem şef yazar Ebru Omurcalı ile sohbet etme hem de yörelerinin bilindik lezzetleriyle yeniden yorumlanan çok özel makarnaları tatma fırsatını elde ettiler.
Adana ve Gaziantep’in büyüleyici atmosferinde gerçekleşen etkinliklerde şef yazar Ebru Omurcalı Adana’da geleneksel Adana Mutfağı lezzetlerinden “Etli Patlıcan Tava” ve “Acıbekli Pilav”, Gaziantep’te de yörenin sevilen tatlarından “Alaca Çorba” ve “Ali Nazik” makarnayı kendine has yorumuyla ziyaretçilerin beğenisine sundu.
Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz’in marka yüzü Ebru Omurcalı’nın yöresel tariflerle hazırladığı birbirinden lezzetli makarnalar ile bir sonraki durağı Nisan ayında Karadeniz olacak. Filiz Makarna ve Ebru Omurcalı yöresel tatları makarna ile buluşturarak Anadolu’nun diğer şehirlerini ziyaret etmeye devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 11:18

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52