Biscolata Mood paketlerinde mutluluk var

Biscolata Mood, yoğun çikolata dolgulu eğlenceli bisküvisi ile hayattan tat almayı bilenleri eğlenceye davet ediyor.

Biscolata Mood paketlerinde mutluluk var
Biscolata Mood bisküvilerinin üzerinde ‘aşk, sağlık, şans, para, iş, dostluk, başarı, neşe ve mutluluk’ olmak üzere 9 ayrı sembol ve otuz farklı desen bulunuyor. Lezzeti eğlence ile birleştirmek için ise bir dilek tutmak ve Biscolata Mood paketinden birini seçmek yeterli oluyor. Bisküvili çikolata lezzetine yeni bir boyut kazandıran Biscolata Mood incecik bisküvi ve içindeki gerçek çikolata dolgusunun vazgeçilmez lezzetini eğlence ile hayatımıza taşıyor.

‘Aşk, sağlık, şans, para, iş, dostluk, başarı, neşe ve mutluluk’ bisküvileri ile hayatta aradığınız ne varsa hepsi Biscolata Mood paketlerinde keşfedilmeyi bekliyor.

Dışa dönük, farkı deneyimlere açık olan, özgürlüğüne düşkün ve hayattan zevk almayı bilen çikolataseverlerin tercihi Biscolata Mood doyurucu etkisinin ötesinde, göze ve yeme zevkine de hitap ediyor.

Biscolata Mood’un son olarak bitter çikolata sevenler için piyasaya çıkardığı; dışı kakaolu çıtır bisküvi, içi bitter çikolata dolgulu yeni ürünü önümüzdeki ay raflardaki yerini alacak.

Siz de kışkırtıcı, dayanılmaz çıtır keyif Biscolata Mood’u deneyin, eğlence ve lezzetin keyfini çıkartacağınız güzel bir güne merhaba deyin.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52