Diversey’den “Güvenli Otel” hamlesi

Sealed Air’ın iş birimi Diversey’in gıda güvenliği ve risk yönetim sistemi “E- Cristal Programı” ile Bodrum’daki oteller de güvenli otel statüsüne geçti.

Diversey’den “Güvenli Otel” hamlesi
Diversey Consulting, dünyanın önde gelen otel risk yönetim sistemi firması Check Safety First (CSF) ile işbirliği yaparak “E-Cristal Program” kapsamında Türkiye’de güvenli otel sayısını arttırıyor. Stratejik işbirliği dahilinde son olarak; Palmalife Bodrum Resort & SPA, Yelken SPA & Wellness Hotel, Armonia Holiday Village & SPA, Club Marmara Light House ve Club Marmara Rexene tesisleri Cristal Başarı Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Oteller, Cristal Güvenli Otel kategorisine girerek, sadece güvenli otellerin yer aldığı www.checksafetyfirst.com sitesinde tanıtılmaya başladı. Turizm sektörünün tek güvenli otel bilgi bankası olan siteyi, tüm dünyadan tur operatörlerinin yanı sıra her yıl 4 milyondan fazla turist ziyaret ediyor.

Tüm dünyada 1800 seçkin otelin kullandığı, müşteri ve marka güvenliğini korumaya yönelik olarak geliştirilmiş bir risk yönetim sistemi olan E-Cristal Programı’na, sadece altyapı, operasyon ve dokümantasyon alanlarında uluslararası gıda güvenliği ve hijyen standartlarını karşılayan oteller dahil ediliyor. Bu otelleri tercih eden tur operatörleri ve tatilciler güven ve huzur dolu, sorunsuz bir tatil deneyimi yaşayacaklarına emin oluyor.

E – Cristal Programı ile Türkiye, “güvenli” turizm merkezi olacak

Cristal Sertifikası’nı almaya hak kazanan otelleri kutlayan Diversey Consulting İş Birimi Müdürü İrfan Tümer, E- Cristal Programı ile “güvenli” Türk otellerinin sayısını artırmayı hedeflediklerini açıkladı. Tümer yaptığı açıklamada “Ülkemizdeki Cristal sertifikalı otellerin artarak Türk turizminin küresel alanda rekabetine ivme kazandırması, Sealed Air’in iş birimi Diversey olarak ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun da göstergesidir. E- Cristal Programı kapsamında, ülkemiz otellerini dünya genelinde seyahat eden tatilcilere ve tur rehberlerine başarıyla tanıtıyoruz. Ülkemize dünyanın dört bir yanından gelen misafirler, artık konaklayacakları otelleri sadece konfor ve hizmet konusunda değil, ayrıca gıda, su ve müşteri güvenliği konularında da değerlendiriyor. Otele girdikleri andan itibaren aileleri için mükemmel bir konfor, hizmet ve kusursuz bir gıda güvenliği, su güvenliği ve müşteri güvenliği uygulamaları talep ediyorlar. Biz de E- Cristal programı ile otellerimizi müşteri güvenliği konseptinde kusursuz hale getirerek dünyanın en güvenli otelleri klasmanında en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz.

Bu kapsamda son olarak sertifika almaya hak kazanan Palmalife Bodrum Resort & SPA, Yelken SPA & Wellness Hotel, Armonia Holiday Village & SPA, Club Marmara Light House ve Club Marmara Rexene otellerinin yöneticilerini ve çalışanlarını da bu uluslararası başarı sertifikasını kazanmaları sebebiyle kutluyoruz. Sealed Air’in iş birimi Diversey olarak, önümüzdeki yıl projeye katılımda ciddi bir artış bekliyoruz. Türk turizmine en iyi şekilde hizmet veren birçok otelimizin daha bu sertifikanın ayrıcalıklarından faydalanmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

E- Cristal Programı, otellere Gıda Güvenliği’nden Havuz Güvenliği’ne, Lejyonella’dan Yangın ve Genel Müşteri Güvenliği’ne kadar çok geniş kapsamlı modüler sistemler sunuyor. Diversey Consulting’in Cristal danışmanları ise bu modüllerin otellerde en uygun ve etkin şekilde uygulanmasını sağlıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Melike Kuuyubaşı
Melike Kuuyubaşı - 4 yıl Önce

bodrum da hangi oteller yaptı bunu bilsek içimiz rahatlardı,seçim yaparken :(

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52