Kontrollab Veritas’a satıldı!

Türkiye’nin tanınmış simalarından Dr. Can Demir tarafından kurulan Kontrollab Gıda Laboratuvarı Bureau Veritas’a satıldı.

Kontrollab Veritas’a satıldı!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından yetkili ve ISO 17025’ten Akredite Gıda Kontrol Laboratuvarı olarak gıda sektörüne hizmet veren Kontrollab Gıda Laboratuvarı, dünyaca ünlü BUREAU VERİTAS kuruluşuna satıldı. Satış işlemleriyle ilgili bilgi veren Kontrollab Laboratuvar Müdürü Dr. Can Demir, “Kontrollab Gıda Laboratuvarı; 2006 yılından beri, ISO 17020 Akreditasyon Kapsamında Muayene Kuruluşu olarak ve ayrıca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan yetkili ve ISO 17025’ten Akredite Gıda Kontrol Laboratuvarı olarak gıda sektöründe hizmet vermektedir. Çalışmalarımıza uluslararası alanda devam etmek, varlığımızı genişletmek, faaliyet kapsamımızı güçlendirmek ve bu gücümüzü tüketici güvenliği lehinde etkin kullanmak amacıyla önemli bir karar almış bulunuyoruz. Gıda üretimi başta olmak üzere görev alanımızda farklılığımızı siz dostlarımıza ve müşterilerimize hizmet olarak yansıtmak amacıyla BUREAU VERİTAS ile güç birliği ve nihai devir teslim sözleşmesini yapmak üzere, devir işlemleri süreci detay planı ön sözleşmesini imzalamış bulunmaktayız.” ifadelerini kullandı.

Nihai Devir Sözleşmesi Ocak 2012’de

Nihai devir teslim sözleşmesini n Ocak 2012’de imzalanacağını söyleyen Demir, “Mevcut görevlerim devam etmekte olup, yeni başladığım BUREAU VERİTAS çatısı altında Gıda Operasyon Müdürü olarak görev atamam yapılmıştır. Bu çatı altında daha da güçlenerek sizlere hizmet vermek için yola çıktık. Gıda ailesinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.” şeklinde konuştu.





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52