Holiday Inn Istanbul Airport iş dünyasıyla buluşturuyor

Konuklarını ileri teknolojisi ve beş yıldızlı konforu ile ağırlayan Holiday Inn Istanbul Airport, iş toplantıları ve konferanslar için de özel olanaklar sunuyor.

Holiday Inn Istanbul Airport iş dünyasıyla buluşturuyor
İhtiyaca uygun, yüksek kalite ve son teknoloji ile dizayn edilen Holiday Inn Istanbul Airport toplantı salonları, iş dünyası için kişiye özel ayrıcalıklar sunuyor. Bulunduğu konumu ile lokasyonun en gözde oteli olan Holiday Inn İstanbul Airport, farklı ebatlarda bölünebilen 5 toplantı salonu, 2 boardroom, tam donanımlı iş merkezi ve ikiye bölünebilen balo salonu ile 10 kişiden 1200 kişiye kadar davet ve toplantılara ev sahipliği yapabiliyor. İş toplantıları, mülakatlar, eğitimler, davet ve konferanslar için, yüksek standartlara sahip, farklı ebatlarda tasarlanmış salon ve odaları bulunan Holiday Inn Istanbul Airport, toplam 330 odadan oluşuyor. Ayrıca Holiday Inn Istanbul Airport bünyesinde yer alan farklı tiplerdeki 22 adet suit oda, konuklar için eşsiz bir konfor sağlıyor.

Elegant ve rahat bir atmosferin, kusursuz servis kalitesi ile buluştuğu, Holiday Inn Istanbul Airport, konforlu odaları, uluslararası ve yerel lezzetler sunan restoranları, son teknoloji donanımlı toplantı salonları ve ruhunuzu dinlendiren Mandala Spa'da, iş dünyasının aradığı tüm gereksinimleri sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52