KFC’de “So Good”lu günler!

KFC’nin yeni global sloganı “So Good”yalnızca KFC lezzetlerine ithafen bulunmuş bir slogan değil, aynı zamanda KFC ile paylaşılan mutlu anlara da bir gönderme yapıyor.

KFC’de “So Good”lu günler!
Tavukta lezzetin bir numaralı adresi KFC, 70 yıllık marka geçmişinde ilk kez global bir sloganla karşımıza çıkıyor. ABD, Kanada ve Fransa’da 2010 yılı ortalarında hayata geçirilen kampanya, tüm dünyaya yayılıyor. KFC Türkiye de kısa bir süre önce bu çerçevede global “So Good” sloganını kullanmaya başladı. “So Good” sloganı, yalnızca KFC lezzetlerine ithafen bulunmuş bir slogan değil, aynı zamanda KFC ile paylaşılan mutlu anlara da bir gönderme yapıyor. “So Good”, KFC deneyimini, çalışanlarını ve KFC’nin bulunduğu bölgelere yerel katkısını tarif ediyor. Marka, ürünlerini hazırlama şekli, çalışanlarına verdiği özel eğitim ve restoranlarını modernize etmesiyle “So Good” sloganını destekler nitelikte faaliyette bulunuyor.

11 baharatlı gizli tarif

KFC, 1930'ların ortalarında Albay Harland D. Sanders tarafından ABD Kentucky'de kuruldu. Hiçbir işlemden geçirilmemiş %100 tavuk etini, Albay Sanders'ın 11 baharatlı gizli tarifli karışımına batırılmasından sonra kızartarak müşterilerinin beğenisine sunan ünlü zincir, günde yaklaşık 7 milyon müşteriye yılda 4,5 milyardan fazla parça tavuk satan tartışmasız bir fast-food devi haline geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52