Onur Market Bakırköy’de

‘Alışverişte Onur Sözü’ sloganını ilke edinen Onur Market, Bakırköy İstanbul Caddesi’ndeki yeni mağazasını hizmete açtı.

Onur Market Bakırköy’de
Açılış töreninde konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, Özen Grup olarak Onur Market markası ile sınırsız müşteri memnuniyeti anlayışıyla tüketici dostu olmaktan dolayı onur duyduklarını söyledi. Gıda perakendeciliğine 1996 yılında İstanbul - 4. Levent’te açtığı ilk Onur Market mağazasıyla başlayan Özen Grubu’nun Bakırköy’deki 2. mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bakırköy Mağazası’nın açılış törenine Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Tozanlı, Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, ünlü tiyatro sanatçısı Üstün Asutay, Onur Market yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Onur Market’in yeni kurumsal kimliğiyle dizayn edilen Bakırköy Mağazası, İstanbul Caddesi’nde 700 metrekarelik bir müşteri hizmet alanı ile faaliyet gösterecek. Bakırköy Mağazası, taze ürün odaklı yaklaşımıyla market alışverişinde aranılan her şeyi, en uygun fiyat ve en yüksek kalite anlayışıyla Bakırköylülere sunacak. Onur müşterileri, bol ürün çeşitliliğinin yanı sıra modern yapıya sahip hijyenik bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini sürecekler.

Yerel Perakendenin öncüsü ve sözcüsü olmayı hedefliyoruz

Açılış töreninde konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, Özen Grup olarak 2012 yılını ‘Büyüme ve Atılım’ yılı ilan ettiklerini belirterek, “Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk şubemizi açtığımız günden beri bizleri tercih eden müşterilerimiz ile birlikte gün geçtikçe daha da büyüdüğümüzü görmek bizleri mutlu ederken, bu bizim için her geçen gün daha iyisini yapma zorunluluğunu da beraberinde getiriyor. Tüketiciye verdiğimiz ‘Alışverişte Onur Sözünü’, lokasyon açısından büyük önem taşıyan Bakırköy İstanbul Caddesi’nde de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca ekonomi açısından da Türkiye’de istihdama yaptığımız katma değerden dolayı gurur duyuyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52