Özsüt Pastam Yarışması’na başvurular başladı

Türkiye’nin pastacısı Özsüt’ün gelenekselleşen “Benim Özsüt Pastam Yarışması”nın üçüncüsü için başvurular başlıyor.

Özsüt Pastam Yarışması’na başvurular başladı
Başvuruların 16 Ocak tarihinde başlayıp 16 Mart’a kadar devam edeceği Benim Özsüt Pastam Yarışması’nda, birbirinden değerli ödüller sahiplerini bulacak. Tüm marifetlerinizi ortaya koyabileceğiniz yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken ise www.ozsut.com.tr’de yer alan formu doldurmak. “Ben de pastacı olmak istiyorum!” diyenlerin adresi bu sene de Özsüt! Türkiye’nin pastacısı Özsüt’ün ilkini 2010’da gerçekleştirdiği Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın üçüncüsü, bu sene de yeni pastacıların önünü açmak için düzenleniyor. 18 yaşından büyük herkesin katılabildiği yarışma için 16 Ocak- 16 Mart tarihleri arasında başvurular alınıyor.

Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın kazananlarını ise birbirinden değerli ödüller bekliyor. Yarışmanın birincisi tam 5000 TL’nin sahibi olacak. Ayrıca yarışmanın ikincisi 3000 TL, üçüncüsü ise 2000 TL ile ödüllendirilecek.

Bu “tatlı” heyecanı yaşamak için ise tek yapmanız gereken www.ozsut.com.tr adresindeki formu doldurarak, pastanızın tarifi ve fotoğrafı ile birlikte başvuru yapmak. Ön elemeyi geçen 10 pastacı adayı, 14 Nisan 2012 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan finalde yarışmaya hak kazanacak.

Finalde yarışacak olan pasta tutkunlarının isimleri 2 Nisan 2012 tarihinde www.ozsut.com.tr ve www.facebook.com/ozsut adresinden duyurulacak.

Pastacılık dünyasının kapılarını aralamak ve ödüllerin sahibi olmak için Benim Özsüt Pastam Yarışması en güzel tariflerinizi bekliyor!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52