Türk Markası ödülü Nejat Güllü’ye

İş Hayatı Dayanışma Derneği – İŞHAD tarafından verilen “Yılın Başarı Ödülleri” töreninde “Yılın Türk Markası Başarı Ödülü”ne Nejat Güllü’nün Güllüoğlu layık görüldü.

Türk Markası ödülü Nejat Güllü’ye
İş Hayatı Dayanışma Derneği (İŞHAD) tarafından düzenlenen ''2012 Türkiye ve Dünya Ekonomisi'' konulu toplantıda “Yılın Başarı Ödülleri” sahiplerini buldu. Gecede “Yılın Türk Markası Başarı Ödülü”ne Güllüoğlu layık görülürken, ödülü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın elinden Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü aldı. 18 Ocak’ta Dedeman İstanbul Oteli’nde İŞHAD tarafından düzenlenen "2012 Türkiye ve Dünya Ekonomisi " konulu toplantı kapsamında gerçekleştirilen törende “Yılın En Başarılı Türk Markası” seçilen Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, ödüle İş Hayatı Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin oylarıyla yıl içindeki başarılı çalışmaları nedeniyle uygun görüldü. Törende ayrıca “Sanayi Başarı Ödülü” ve “İş Hayatı Başarı Ödül”leri de sahiplerini buldu.

Güllüoğlu’nun 2011 yılının en başarılı Türk markası seçilmesinden dolayı duyduğu mutluluk ve gururu dile getiren Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Güllü, “141 yıl önce Gaziantep’te başlayan ve şimdi Kâğıthane’den dünyanın en büyük kentlerine taşıdığımız Güllüoğlu lezzeti ile kültürel bir açılım yapıyoruz. Türkiye’yi farklı kültürlere baklava ile tanıtmak için çalışmalarımız devam edecek. Aldığımız bu ödül emeklerimizin takdir edildiğinin en güzel göstergesidir” dedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımıyla gerçekleşen gecede; Euro bölgesindeki kayıplar, Orta Doğu' da yaşanan Arap Baharının 2012 yılında getirecekleri, Doğu ve Batı arasındaki ticari rekabet gibi iş çevrelerince merak edilen konular da masaya yatırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52