Hilton İstanbul en iyi 500 arasında

Dünya’nın sayılı yayınları arasında bulunun ve yakından takip edilen seyahat dergisi Travel & Leisure, okuyucularının deneyimlerine dayanarak yaptığı araştırmayla Hilton İstanbul, dünyanın en iyi 500 oteli arasında gösterildi.

Hilton İstanbul en iyi 500 arasında
Seçkin seyahat dergisi Travel & Leisure (U.S.), dünyanın en iyi 500 oteli arasında Hilton İstanbul’u gösterdi. Derginin Amerika baskısında tüm dünyadaki en seçkin beş yıldızlı oteller arasında bir inceleme yapılırken, konaklayan misafirler ile yapılan anket sonucunda en başarılı hizmet veren oteller gerçek konaklama deneyimleriyle belirlendi. Dergide Hilton İstanbul’un neden dünyanın en iyi otelleri arasında yer aldığı anlatılırken, Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliği vurgulandı ve şu görüşlere de yer verildi :

“ Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı oteli Hilton İstanbul, şehrin kalbinde, etrafı yemyeşil bahçelerle çevrili 499 odalı bir yapı. Boğaz’ın Avrupa yakasında bulunan 57 yıllık otel, Taksim Meydanı’na ve alışveriş bölgesi Nişantaşı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. Otelde kalan konuklar, büyük yüzme havuzu, tenis kortu, Sağlık Kulübü ya da Türk hamamının keyfini çıkarabilirler. Otelin 7 restoranı, İstanbul’un Avrupa ve Asya arasındaki kesişim konumunu yansıtıyor. Otelde Lübnan, Türk, Akdeniz ya da Uzakdoğu mutfağını tercih edebilirsiniz.”

Ayrıca yazıda odarezervasyon ile ilgili öneri bölümünde Hilton İstanbul’un Executive Boğaz manzaralı odalarına yer verilirken,, “King Hilton Executive Plus; Boğazın, Avrupa ve Asya yakasının nefes kesen manzarasına sahip olmasının yanı sıra, 9. Kattaki Executive Lounge erişimi de bulunuyor” denildi. Hilton İstanbul’la ilgili verilen farklı ipucunda ise; Hilton Otelleri zincirinin kurucusu Conrad Hilton’un ayağı şeklinde tasarlanmış dev havuzu görmeden otelden ayrılmayın bilgisine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52