Conrad İstanbul'da sonbahar kahvaltıları

Conrad İstanbul Summit Terrace, eşsiz boğaz manzarası ile her pazar çok farklı bir brunch keyfi yaşatıyor...

Conrad İstanbul'da sonbahar kahvaltıları
Gıdavitrini - Conrad İstanbul’un 14. katından görkemli Boğaz manzarası ile Summit Terrace, sonbahar boyunca her Pazar Executive Chef Alexis Atlamazoğlu’nun hazırladığı lezzetlerle sizleri çok farklı bir Brunch deneyimine davet ediyor. Boğaz ve Tarihi yarımada manzarası ile büyüleneceğiniz Summit Terrace’da, Rum ve Akdeniz mutfaklarının en özel lezzetlerinden oluşan ikramlar ve geleneksel tatlardan oluşan açık büfe Brunch şöleni sizleri bekliyor. Ayrıca siz keyifli bir Brunch’ın ve eşsiz manzaranın tadını çıkarırken çocuklarınız kendileri için hazırlanan oyun odasında eğlenceli saatler geçirebilecekler.

Conrad İstanbul’un, Kınalıadalı Executive Chef’i Alexis Atlamazoğlu’nun hazırladığı Brunch menüsünde, sade ve çikolatalı palmiyeler, füme somon, kaymak, petek bal ve diğer kahvaltılıkların yanısıra, Ege’nin deniz kokan tatları sizlerle buluşuyor. Ege yöresinden esinlenilen kuru domates ve kaparili ahtapot salatası, zeytinyağlı Tarama, Arkadya yöresinden beyaz peynir ve kekikli “Kagianas”, çeşitli Türk mezeleri ve zeytinyağlılar, acı biber ve sote sebzeler eşliğinde ızgara kalamar salatası, açık büfede yerini alıyor.

Ayrıca yine Rum mutfağının lezzetlerinden, “Hilopites”- ıspanak, mantar ve patlıcanlı fırın erişte, “Saganaki’’ - Ouzo ve domates sos içinde pişmiş taze midye ve karidesli güveç ve Girit usulü patates salatası gibi birçok farklı lezzet Summit Terrace’de sizleri bekliyor. Sevdiklerinizle paylaşacağınız keyifli Pazar brunch’ınızı Galaktoboureko, Karidopita, Diples, Türk baklava çeşitleri, ballı cevizli yoğurt ve karamelli cheesecake gibi bir çok tatlı seçeneği ile tamamlayabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52