İglo'dan 'balıksever' çocuk kampanyası

Dünya çocuklarına balığı sevdiren İglo, Türkiye’de daha fazla çocuğa balığı sevdirmek için anaokullarında tadım aktiviteleri düzenledi.

İglo'dan 'balıksever' çocuk kampanyası
Gıdavitrini - Çocuklar için adeta Omega3 ve vitamin deposu olan fosfor, kalsiyum ve iyot zengini Fish Fingers ürünüyle dünya çocuklarına balığı sevdiren İglo, Türkiye’de daha fazla çocuğa balığı sevdirmek için anaokullarında tadım aktiviteleri düzenledi. Yirmi yedi bin çocuğu Fish Fingers’la tanıştırıp, balığın sevilmesine öncülük eden İglo, çocukları, “Balıksever” sertifikasıyla ödüllendirildi.

Dondurulmuş gıdanın mucidi İglo, Fish Fingers ürünüyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çocuklara balığı sevdirmeye devam ediyor. Daha fazla çocuğa balığı sevdirmek için anaokullarında tadım aktiviteleri düzenleyen İglo, 2011 yılından bugüne toplam 27 bin 78 çocuğun Fish Fingers ürünü sayesinde balık yemesine öncülük etti. Çocukların zihinsel gelişimini destekleyen Omega 3 kaynağı Fish Fingers ürününü tadan çocuklar “Balıksever” sertifikasıyla ödüllendirildi. İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen tadım aktiviteleri kapsamında toplam 416 anaokulu dolaşan İglo, çocuklara balığın faydalarını anlattı.

İglo’nun açık denizlerden sofralara taşıdığı fosfor, kalsiyum ve iyot zengini Fish Fingers’lar içinde bulunan A ve B1-B2 vitaminleri ile vücudu enfeksiyona karşı koruyup, bağışıklık sistemini güçlendirirken D vitamini ile de çocukların büyümesini hızlandırıyor. Zihin gelişimini, öğrenmeyi ve görmeyi destekleyen Omega 3 kaynağı olan Fish Fingers’lar hiçbir katkı maddesi ve koruyucu madde içermiyor. Bu faydalardan yola çıkarak çocuklara ulaşmayı hedefleyen İglo, anaokullarındaki tadım aktiviteleriyle büyük hem çocukların hem de aileler ve eğitimcilerin ilgisini toplamayı başardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52