Domino’s Pizza’dan “Mangal Pizza”

Lezzet tutkunlarına birbirinden farklı tatlar sunan Domino’s Pizza, yepyeni ürünüyle de vazgeçilmeziniz olacak..

Domino’s Pizza’dan “Mangal Pizza”
Gıdavitrini - Menüsüne mangal lezzetlerini de ekleyen Domino’s Pizza, yenilikçi pizzasıyla şimdiye dek tatmadığınız eşsiz bir ziyafet sunuyor.

Ürün yelpazesini yepyeni pizzalarıyla taçlandıran Domino’s, benzersiz seçenekler arayanların adresi olmaya devam ediyor. Tarladan topladığı taze malzemelerini şeflerin usta dokunuşlarıyla harmanlayan Domino’s Pizza, 30 dakikada mangal lezzetini kapınıza getiriyor.

Türkiye’nin etine ENNN dolgun pizzası “Mangal Pizza” ile lezzet avcılarının dikkatini çeken Domino’s, ateşte kızaran etleri ve mangalın eşsiz lezzetini dumanı üstünde tüterken pizza severlerle buluşturuyor. Geleneksel ve farklı tatları birarada sunmaya özen gösteren Domino’s Pizza, “Mangal Pizza”nın içeriği ile de tam bir şölen yaşatıyor. Türk damak tadının tercihi zengin malzemeli ve bol etli  “Mangal Pizza”, ağız tadından ödün vermeyenler için akıllarda yer edecek bir seçenek sunuyor.

Mangalın o iştah açıcı kokusuyla kendinden geçenlere, mangal lezzetinden vazgeçemeyenlere, Dominos’tan eşsiz Biftekli, Misket Köfteli ve Küp Sucuklu Mangal Pizza! Yüzde 100 dana etinden üretilmiş biftek parçaları, soğan, kimyon, pul biber, karabiber, maydanoz, kekik, sarımsak ve yüzde 100 dana kıymasından elde edilen ev yapımı lezzetinde misket köfte; mangalın vazgeçilmezleri küp sucuk, yeşil biber ve cherry dometes ile bir araya gelerek Dominos’un leziz pizzasına lezzet kattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52