Pastavilla'dan 4 yeni sos

Makarna ve sos çeşitleriyle lezzeti kalite ve uzmanlığı ile harmanlayan Pastavilla, sos ailesine eklediği 4 yeni sos ile sofralarda yerini aldı.

Pastavilla'dan 4 yeni sos
Gıdavitrini - Lezzetli sofralar için pratik seçimler sunan Pastavilla; Napoliten ve Meksikan soslarından sonra Akdeniz, Bahçe, Bolonez ve Pesto olmak üzere sos ailesine  eklediği dört  yeni sos seçeneği ile sofraları lezzetlendirmeye devam ediyor.

Anadolu’nun en kaliteli buğdaylarının sadece tam orta kısmındaki irmiğini kullanarak tüketiciye doğallık, tazelik ve lezzeti sunan makarna ustası Pastavilla, makarnanın tadına tat katan sos ailesine 4 yeni lezzet daha ekledi.

Napoliten ve Meksikan soslarından sonra, Türk damak tadının lezzetlerinden esinlenerek üretilen Akdeniz, Bahçe, Bolonez ve sosların vazgeçilmezi Pesto sosu tüketicilerle buluşmak üzere raflarda yerini aldı. Ailesine kattığı yeni soslar ile birlikte, 6 farklı lezzet çeşidini mutfaklara taşıyan Pastavilla, lezzet düşkünleri için pratik çözümler ve lezzetler yaratma imkana sunuyor.

Türkiye’nin en iyi domatesleriyle el değmeden hazırlanan soslar
Türkiye’nin en iyi domatesleriyle, el değmeden sıcak buhar ile soyularak hazırlandıktan sonra içerisine çeşitli baharatlar eklenerek lezzetine lezzet katan Pastavilla sosları, hiçbir koruyucu katkı maddesi içermiyor ve lezzetiyle vitamin değerlerini ilk günkü tazeliği ile korumaya devam ediyor.

Lezzette seçenek arayanlar için 4 yeni sos daha
Farklı lezzetler ve lezzette çeşit sevenler için, pratik çözüm yolları sunan Pastavilla, sos kategorisinde birbirinden lezzetli dört yeni tadı öneriyor.

İçinde taze domates, kabak, patlıcan, havuç, soğan, biber, kereviz yaprağının harmanlanarak oluştuğu Bahçe Sosu, domates rendesi ve püresinin lezzetine karışan zeytin, sarımsak, maydanoz ve havuçtan oluşan Akdeniz Sosu,  domates, dana kıyma, soğan ve biberin birbiri ile uyumundan ortaya çıkan Bolonez Sosu ve hoş kokulu taze fesleğen yapraklarıyla zenginleştirilmiş Pesto Sosları ile Pastavilla, makarnada farklı lezzet arayanlar için seçenekler sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52