Elmalar 120 armutlar 50 gün taptaze!

Bosch, yeni Glass Edition NoFrost Kombi buzdolapları ile tüketicilerin, ürünleri daha uzun süre sağlıklı ve taze saklama ihtiyacına cevap veriyor.

Elmalar 120 armutlar 50 gün taptaze!
Gıdavitrini - Bosch Glass Edition NoFrost Kombi buzdolapları, HydroFresh çekmecesi ile salatalık, biber, patlıcan, kabak, domates, çilek, armut ve daha pek çok mevsim sebze ve meyvesini taptaze ve sağlıklı tutmanın en akıllı yolunu sunuyor. Sebze ve meyveler HydroFresh çekmecesinde, et ürünleri de ChillerBox çekmecesinde çürüdü ya da bozuldu derdi olmadan iki kat daha uzun süre taze bir şekilde saklanabiliyor. Yiyecekler taze saklanamadığından çöpe atılmak durumunda kalmıyor. Böylece mutfak masrafları azaldığından ailenin
çarşı pazar bütçesine de katkı sağlanıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, yeni Glass Edition NoFrost Kombi buzdolapları ile tüketicilerin, ürünleri daha uzun süre sağlıklı ve taze saklama ihtiyacına cevap veriyor. Bosch’un doğa dostu teknolojinin merkezine tazeliği koyduğu Bosch Glass Edition NoFrost Kombi buzdolapları, HydroFresh çekmecesi ile sebze ve meyveleri, ChillerBox çekmecesi ile et ürünlerini iki katına kadar daha uzun süre taze tutuyor.

Tazelik ve vitamin koruma merkezi: HydroFresh Çekmecesi
HydroFresh Çekmecesi’ne özel manuel sürgü sistemi, bu teleskopik çekmeceye yerleştirilen yiyeceklerin daha fazla hava ile temas etmesini engelliyor. Ayrıca HydroFresh Çekmecesi’nin dalgalı tabanı, yiyeceklerin zemine daha az değmesini sağlayarak onları koruyor. Mükemmel saklama koşulları sunan HydroFresh teknolojisi, vitamin ve nem kaybını önleyerek sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre muhafaza ediyor.

Et ve et ürünlerinin tazelik merkezi: ChillerSafe Çekmecesi
Ekstra soğuk teleskopik ChillerSafe çekmecesi ise balık ve etin iki kat daha uzun süre taze kalmasına imkan tanıyor. Dondurucudan gelen soğuk buhar, sıcaklığı yaklaşık 0°C ortalama değerde sabit tutarak gıdaların ömrünü uzatıyor.

A Enerji Sınıfı’ndan yüzde 40 daha tasarruflu
Bosch Glass Edition NoFrost kombi buzdolapları, HydroFresh teknolojisi sayesinde gıdaların doğru sıcaklık ve nem aralığında muhafaza edilmesi hijyenik bir biçimde gerçekleştirildiğinden çok büyük bir enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, A++ enerji sınıfındaki Bosch Glass Edition NoFrost kombi buzdolapları, A enerji sınıfına göre yüzde 40’a varan oranlarda daha az enerji kullanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52