TÜRES’te bayrağı Ali Tatlıdil devraldı

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği’nin 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yeni Başkan, Cızbız Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tatlıdil oldu.

TÜRES’te bayrağı Ali Tatlıdil devraldı
Gıdavitrini - Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES)’nin 5. Olağan Kongresi 22 Mayıs 2012 Salı günü TÜRES binasında yapıldı. Sekiz yıldır RB Et Lokantası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl’ün başkanlığını yaptığı derneğin 22 Mayıs Salı akşam ki seçiminde, Cızbız Köfte’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tatlıdil yeni başkan oldu. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen kongre, son günlerde verdiğimiz şehitler adına bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı sonrasında TÜRES’in eski başkanı Ramazan Bingöl kürsüye çıkarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.



Kapalı oy sistemi ile yapılan seçimin yeni Yönetim Kurulu Listesi’nde; Ali Tatlıdil (CızBız Köfte), Abdullah Korun (Hacı Abdullah Lokantası), Süleyman Kaya (Köşkeroğlu Kebap Baklava), Murad Fehmi Bozanoğlu (Hacı Bozan Oğulları), Ömer Seyfi Aktülün (Aydos Et), Ersin Aktürk (Aktürk Mutfak), Mehmet Yılmaz Palancı (Malatya Pazarı), Necati Göksu (Seyidoğlu Gıda), Yavuz İskenderoğlu (Kebapçı İskender), Sait Uluçay (Danet), Haluk Okutur (Simit Sarayı), Fevzi Velidedeoğlu (Kınacı İşkembe), Mehmet Temel (Can Kebap), Mehmet Yılmaz (Kübban), Levent Avcı (Şeref Büryan Kebap), Mevlüt Şimşek (MMY Tantuni), Mehmet Zeki Saygı (Malatya Sofrası), Ünal Dölek (Kadırgalı Köfte Piyaz) ve Ahmet Küçük (Küçük Ev) yer aldı.

Seçimin ardından yaptığı veda konuşmasında; TÜRES’in büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin bir üyesi olmaktan gurur duyduğunu belirten Bingöl, TÜRES’in çok nitelikli üyelerden oluştuğunu ve Ali Tatlıdil ile derneğin daha da iyi yerlere gideceğine inandığını söyledi. Son olarak sözü alan yeni başkan Tatlıdil ise, bugüne kadar derneğin gelişimi için çok yararlı işlerin yapıldığını ve bundan sonra daha da fazla işin yapılacağını belirtti. Tatlıdil, Ramazan Bingöl’e ve geçmiş dönem yönetim kuruluna teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52