Türk gıda sektörü Tayland'da vitrine çıktı

Tayland'da düzenlenen ve sektörünün Güneydoğu Asya'daki en önemli fuarı niteliği taşıyan THAIFEX Tayland Gıda ve Tayland Helal Gıda Fuarı'na Türk firmaları bu yıl çıkartma yaptı.

Türk gıda sektörü Tayland'da vitrine çıktı

Tayland'da düzenlenen ve sektörünün Güneydoğu Asya'daki en önemli fuarı niteliği taşıyan THAIFEX Tayland Gıda ve Tayland Helal Gıda Fuarı'na Türk firmaları bu yıl çıkartma yaptı. 50 bin metrekarelik kapalı alanda düzenlenen ve toplamda yaklaşık bin firmanın katıldığı fuara, 95 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuarda; yiyecek ve içecek, gıda teknolojileri, ağırlama hizmetleri, perakende ve helal ürünler standları açıldı. Fuar kapsamında bir dizi etkinlik düzenleniyor. Bu kapsamda; organik pavilion srgisi, Tayland Dondurulmuş Gıda ve Su Ürünleri Fuarı, Tayland Gıda Güvenliği Sergisi, 'Helal Gıda' benzeri seminerler tertiplenecek.

Kamboçya, Çin, Avrupa, Endonezya, İtalya, Japonya, Laos, Malezya, Filipinler, Singapur, Güney Kore, Tayvan, Türkiye ve Vietnam gibi birçok ülkenin katıldığı fuar, alıcıyla satıcının yüz yüze görüşebildiği bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52