ETİFest 1.8 milyon üniversiteliye ulaştı

Gençlere eğlence dolu saatler yaşatan ve 7 Mayıs’ta Adana Çukurova Üniversitesi’nde başlayan ETİFest rüzgarı, 23 Mayıs’ta Kocaeli Üniversitesi’nde son buldu.

ETİFest 1.8 milyon üniversiteliye ulaştı

ETİ’nin üniversite öğrencileri arasında yaptığı araştırma ile şekillenen ETİFest organizasyonu, her yıl yüz binlerce öğrenciye “gündüz gece eğlence” yaşatarak, katılan her öğrencinin bir sonraki yıl tekrar katılmak istediği bir festival haline geldi. ETİFest, bu yıl da öğrencilere unutulmaz bir festival yaşattı. Üniversitelilerin en beğendiği festival olma özelliği taşıyan ETİFest, bu yıl 7 ilde 7 üniversiteye dolaşarak yaklaşık 350 bin öğrencinin eğitim stresini atmasına yardımcı oldu. ETİFest’in beş yılda ulaştığı üniversiteli sayısı ise toplamda 1.8 milyonu buldu. Hazırlıklarına 3 ay önceden başlanan ve her yıl yaklaşık 130 kişilik bir ekibin görev aldığı, 900 m2’lik bir alanda son derece konforlu bir eğlence ortamı sunan ETİFest’te yer alan her bir etkinlik, üniversite öğrencileri arasında yapılan araştırma sonucuna göre belirlendi. Festival boyunca öğrenciler, gündüz kampüste kurulan eğlence platformlarındaki çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlendi. Gençler, “Cin”, “Crax”, “Browni”, “Pop Kek”, “Kombo”, “Canga”, “Maximus” ve “Mutluluk İki Parmağının Arasında” köşelerinde birbirinden heyecanlı aktivitelere katılma şansı yakaladı ve sürpriz hediyeler kazandı.

Festival kapsamında sahne alacak sanatçıların yine üniversite öğrencilerinin oyları ile belirlendiği ETİFest’te, bu yılın en çok istenen isimleri DJ performansta Ozan Doğulu, konserde ise Duman oldu. ETİFest’e performansları ile dinamizm katan Ozan Doğulu ve Duman, festival süresince ülke genelinde yaklaşık 7 bin kilometre yol kat etmiş oldu.

ETİ Pazarlama Hizmetleri Müdürü Merve Erdebil, “ETİFest”in, ETİ’nin her alandaki yenilikçi yaklaşımını üniversite etkinliklerine taşımasının bir neticesi olduğunu söyledi. Erdebil, “ETİFest’te gençlerin dikkatini ve ilgisini çekecek sıra dışı, farklı, yaratıcı etkinlikler planlamaya özen gösteriyoruz. Bunları Türkiye çapında üniversite öğrencileriyle yaptığımız araştırma sonucunda, öğrencilerden gelen talebe göre şekillendiriyoruz. ETİFest, artık bahar şenliğinin ötesinde her yıl üniversiteliler tarafından heyecanla beklenen markalaşmış bir festival. Üniversitelerden gelen yoğun talep, bunun en güzel göstergesi” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52