Divan’ın Executive Şefi Giancarlo Gottardo oldu

“Mutfağım; taze ve sağlıklı malzemeleri birer sanat eseri haline getirip orijinal lezzetler yarattığım bir atölye.” diyen İtalyan şef Giancarlo Gottardo Divan Grubu’un, yeni Executive Şefi oldu.

Divan’ın Executive Şefi Giancarlo Gottardo oldu

Divan’ın hafızalarda yer etmiş geleneksel lezzetlerini modern dokunuşlarla şekillendirmeye hazırlanıyor. Divan Istanbul ve Divan Brasserie Kalamış’ta bundan böyle her Pazar sunulacak enfes brunch’ı hazırlayıp, Mayıs sonundan itibaren Divan Bodrum’da ve ardından Divan Grubu’nun diğer otel ve restoranlarında benzersiz lezzetlere imza atacak olan şef Gottardo, Divan’ın meşhur mutfağına yeni lezzetler ekleyecek. Divan Grubu’nun Executive Şefliğine atanan Giancarlo Gottardo; 2003 yılından 2006 yılına kadar Four Seasons Hotel Sultanahmet’te görev aldı. 2005 yılında ayrıca Suriye’de, Four Seasons Hotel Şam’ın da açılış ekibinde yer aldı. Ardından 2010 yılının Mayıs ayına kadar Four Seasons Hotel Kahire’de Executive Şef olan Giancarlo Gottardo, 2010 yılının diğer yarısında da Four Seasons Beyrut Hotel’in açılış ekibinde Executive Şef olarak yer aldı.

1967 yılında Palermo’da doğan Gottardo, evli ve bir çocuk babası. İngilizce ve İspanyolca bilen Giancarlo Gottardo’nun hobileri arasında bisiklete binmek, tenis oynamak ve seyahat etmek yer alıyor.

Yemek yapmak konusunda tutkulu olursanız, misafirleriniz bu tutkuyu yaptığınız yemekleri tattıklarında hissedebiliyorlar.” diyen ünlü şef, Divan’ın asırlık lezzetlerini kendi birikimi ve ruhuyla yeniden yorumlayacağını belirtiyor.

Gottardo’nun yeni şeyler yaratmaya olan aşkı, onu sürekli yeni ve farklı şeyleri keşfetmeye itiyor. “Şehir sürekli dönüşüm içinde, hiç uyumuyor ve her anının sıcaklığını yakalayıp yemeklerime yansıtmak istiyorum.” diyen Giancarlo Gottardo, yemeklerinin sırrının sadelik ve otantikliklerinde saklı olduğunu da sözlerine ekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52