TÜRES tedarikçi üyeleriyle buluştu

TÜRES, tedarikçi üyeleri ile Dünya Ticaret Merkezi’ndeki CızBız Köfte’de bir araya geldi.

TÜRES tedarikçi üyeleriyle buluştu
Gıdavitrini - Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES), 20 Haziran 2012 Çarşamba günü tedarikçi üyeleri ile Dünya Ticaret Merkezi’ndeki CızBız Köfte’de bir araya geldi. TÜRES Başkanı Ali Tatlıdil ve Başkan Vekili Abdullah Korun başta olmak üzere Türes Yönetim Kurulu’nun da hazır bulunduğu toplantıya 40’ın üzerinde tedarikçi katıldı.

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantı bir anlamda yeni yönetim ile tedarikçilerin tanışması anlamına geliyordu. Açılış konuşmasını yapan TÜRES Başkanı Ali Tatlıdil, bundan sonra sık sık bir araya gelerek sektörün ve derneğin olumlu ve olumsuz yanlarını tartışacaklarını ve bir sorun varsa çözmeye çalışacaklarını belirtti. Tatlıdil, “Birlikte olursak ancak bir şeyler yapabiliriz ve yapıyoruz da zaten. Bunun en somut örneğini KDV’yi indirme çalışmalarımızda gördük. Şu an KDV oranı %18’den %8’e indi ve bu oranın inmesinde bizim büyük payımız olduğuna inanıyorum” dedi. Derneğin üye sayısını çoğaltmak isteyen Tatlıdil, bunun için tedarikçilerden destek istediğini de konuşmasında vurgulayarak, ilerideki amaçlarının üye sayısını 500’e çıkarmak olduğunu söyledi.

Açılış konuşmasının sonrasında hep birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından, toplantı da yer alan tedarikçiler ve yönetim kurulu üyeleri tek tek kendilerini tanıttı. Samimi bir ortamın hakim olduğu toplantı, TÜRES için önerilerin konuşulmasıyla son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52