Türes Ali Tatlıdil'le devam dedi

Yiyecek içecek dünyasının lokomotif STK'larından TÜRES'in 6. Olağan Genel Kurulu İstanbul'da gerçekleşti. Mevcut başkan Ali Tatlıdil yeniden başkanlığına seçildi.

Türes Ali Tatlıdil'le devam dedi
Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği'nin (TÜRES) 6. Olağan Genel Kurulu ve 10. Yıl Kutlaması 24 Mayıs Cumartesi günü Tekstilkent Ramada Otel'de gerçekleşti. Kurulda yapılan başkanlık seçimlerinde mevcut başkan Ali Tatlıdil tek aday olarak yeniden TÜRES başkanlığına seçildi.
Sunuculuğunu Vahe Kılıçarslan'ın üstlendiği kurulda, Soma'da yaşanan faciada hayatını kaybeden şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. TÜRES'in 10 yıllık faaliyetlerini anlatan video gösteriminin ardından konuşmalara geçildi. Öztiryakiler Murahhas Üyesi Tahsin Öztiryaki, İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Bilgili ve yeniden TÜRES Başkanı seçilen Ali Tatlıdil birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda, Türkiye'de yiyecek içecek sektörünün önemi ve gastronomi turizminin gelişmesi gerektiği öne çıktı.

Verilen aranın ardından oylamaya geçildi. Mevcut Başkan Ali Tatlıdil tek aday olarak açık oylama yöntemiyle tekrar TÜRES Başkanı seçildi. Seçimden sonra kürsüye gelen Tatlıdil, herkese teşekkürlerini sunarken, yeni dönemde TÜRES'in gelişimi ve sektör sorunlarının çözülmesine yoğunlaşacaklarını söyledi.

TÜRES'in Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Ali Tatlıdil - Başkan
Abdullah Korun - Yönetim Kurulu Üyesi
Murat F. Bozanoğlu - Yönetim Kurulu Üyesi
Ünal Dölek - Yönetim Kurulu Üyesi
Mevlüt Şimşek - Yönetim Kurulu Üyesi
Sait Uluçay - Yönetim Kurulu Üyesi
Haluk Okutur - Yönetim Kurulu Üyesi
Faruk Şark - Yönetim Kurulu Üyesi
Yaşar Sekizkardeş - Yönetim Kurulu Üyesi
Mustafa Esenkal - Yönetim Kurulu Üyesi
Turgut Arıcı - Yönetim Kurulu Üyesi

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 11:31

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52