Ustalardan Alfa’ya tam not!

Türkiye’de pastacılık yağları sektörüne giriş yapan Alfa, pastacılık ve fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2012’deki standında, Türkiye’nin pasta ustalarını ağırladı.

Ustalardan Alfa’ya tam not!
Uzun süredir Türkiye pazarı için küresel bilgi birikimini kullanarak hazırlıklarını sürdüren dünya markası Alfa, Türkiye’de pastacılık yağları sektörüne girişini müjdelediği pastacılık ve fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2012’deki standında, Türkiye’nin pasta ustalarını ağırladı. Dünyanın en büyük palm yağı ihracatçılarından Felda Global Group ve merkezi Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan, 21 değişik iş kolunda faaliyet gösteren lider markaların kurucusu IFFCO ortaklığı ile hayata geçen FELDA IFFCO’nun Türkiye operasyonu FELDA IFFCO Türkiye, pastacılık ve fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2012’de sektörün ilgi odağı oldu.
Türkiye’nin en kapsamlı, Avrupa’nın ise üçüncü büyük pastacılık ve fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH’te ALFA markası ile pastacılık yağları sektörüne girişini müjdeleyen FELDA IFFCO Türkiye, 192 metrekarelik, iki katlı standında, tüm hamur işleri ve pastacılık ürünleri için ayrı ayrı geliştirilmiş formülleri ile ürünlerini tanıttı.
ALFA’nın, profesyonellerin hayatlarını kolaylaştıran, hamur işleri ve pastacılık ürünleri için ayrı ayrı geliştirilmiş özel formüllü ürünleri fuarda, büyük ilgi gördü. Ürünleri kıvamında ve leziz yapan özel yağlarıyla ALFA, fuarın en beğeni toplayan ürünleri arasındaki haklı yerini aldı.
Fuar kapsamında katılımcılar için düzenlediği renkli etkinliklerle hem ürün kalitesini hem de pastacılık mesleğine ve ustalara verdiği değeri bir kez daha kanıtlayan ALFA, düzenlediği açık mutfak etkinlikleri ve boyoz şovuyla ziyaretçilerin beğenisini topladı. Standın alt katına kurulan açık mutfak alanında ALFA yağları ile yapılan birbirinden lezzetli ürünler katılımcılar tarafından denendi ve tam not aldı.
Fuar süresince her biri farklı kategoride uzman üç ustanın birbirinden leziz şovları ve İzmir’e özel börek çeşidi olan “boyoz” hamuru açılışının sergilendiği performans ise izleyenleri büyüledi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52