Anne eli değmiş gibi etkileyici!

141 yıllık birikimi ve Anneler Günü’ne özel açılan baklava lezzetiyle tatlı keyfine ortak oluyor.

Anne eli değmiş gibi etkileyici!
El emeği, ustalık ve sanatın mükemmel harmonisinin buluştuğu baklava yapımı, adeta bir annenin, çocuğunu yetiştirip hayata hazırlaması kadar emek isteyen, zor bir süreç gerektiriyor… Kırk kat, tül gibi incecik açılan baklava yufkaları, yirmi yılda yetişen ustaların emeği ve Nejat Güllü’nün tecrübesiyle sanata dönüşüyor. Antep’e ilk baklavayı getiren Hacı Mehmet Çelebi’nin eşi Güllü Hanım’ın elinden çıkan baklavaların lezzetini günümüze taşıyan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu Baklavaları, Anneler Günü’nde tüm annelere hak ettikleri özeni ve tatları sunuyor.
Bir annenin emeği ile günümüze taşınmış ve bugün ustalıkla açılmış yufkası ile damakları şenlendiren Nejat Güllü’nün baklavaları, bu özel günde annelerin tatlı keyfine ortak oluyor. Baklava geleneğinin nesiller boyu devam ettiği Güllüoğlu’nda Urfa sade yağının özel aromasının damakta bıraktığı tat ve insanı çeken enfes koku, eşsiz Antep fıstığı ile taçlanarak, bu özel günlerinde tüm anneler için yine en tatlı alternatif olmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52