Tamek’e ‘altın heykel’ ödülü

Tamek, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi sonuçlarına göre konserve, salça ve sos sektöründe 3 yıl üst üste birinci olarak “Altın Heykel” ödülüne layık görüldü.

Tamek’e ‘altın heykel’ ödülü
Gıdavitrini - Gıda sektörünün en köklü kuruluşlarından Tamek, KalDer ve KA Araştırma Limited tarafından gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi sonuçlarına göre konserve, salça ve sos sektöründe 3 yıl üst üste birinci olarak “Altın Heykel” ödülüne layık görüldü. Türkiye’de ketçap, domates suyu, hazır yemek ve meyve suyu üretimi başta olmak üzere onlarca ilke imza atan Tamek, KalDer ve KA Araştırma Limited tarafından gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi sonuçlarına göre konserve, salça, sos sektöründe müşterisini en çok memnun eden marka oldu. Aynı kategoride 3 yıl üst üste birinci olan Tamek’e “Altın Heykel” ödülü verildi.
Türkiye’nin 81 ilinde 25 sektörde, 120 marka için 240 binin üzerinde müşteri görüşmesi ile yapılan ulusal endeks çalışması tüketiciler üzerinde tarafsız bir ölçüm ile gerçekleştiriliyor. Müşteri memnuniyeti endeksi, tüketicilerin marka ve ürünlerden duydukları memnuniyet derecelerine, beklentilerine ve şikayetlerine göre oluşturuluyor.
Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Gala Gecesi’nde Tamek adına ‘Altın Heykel’ ödülünü alan Tamek Holding İcradan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Serdar Özakar, Tamek’in kurulduğu günden beri müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu söyledi. Özakar, “Türk Tüketicisinin her zaman en güvendiği markalardan biri olduk. Buna en güzel örnek ise bir neslin “Tamek’se Koy Sepete” sloganı ile büyümesidir. Müşteri memnuniyetini esas alan kurum kültürümüz sayesinde her zaman tüketicinin aklına gelen ilk marka olduk. Kaliteli ve yenilikçi ürünlerle daha da iyisini yapmak için kendimizle yarışıyoruz. Konserve, salça ve sos sektöründe 3 yıldır üst üste birinci olarak “ Altın Heykel’ ödülünü almamız doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Önümüzdeki dönemde hem gıda hem de meyve suyu kategorilerinde yapacağımız atılımlarla sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52