Keskinoğlu ihracatta başarıya koşuyor

Keskinoğlu, 2012’de yaptığı piliç eti, ileri işlem ürünleri ve yumurta ihracatıyla, en çok ihracat gerçekleştiren 2. firma oldu.

Keskinoğlu ihracatta başarıya koşuyor

Bu yıl 50. yılına giren ve gerçekleştirdiği ihracatlarla Türkiye’yi uluslararası arenada temsil eden Keskinoğlu, 11 Nisan 2013’te Ege ihracatçılar Birliği’nde düzenlenen ödül töreninde, piliç eti, yumurta ve ileri işlem ürünleriyle gerçekleştirdiği 88 milyon dolarlık ihracatla bölgenin en çok ihracat yapan 2. firması olarak ödül aldı.

Keskinoğlu adına ödülü Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Sinan Kızıltan’dan alan Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Keskin Keskinoğlu,“Ege Bölgesi’nin gelişme sürecinde bir payımız olmasından dolayı çok mutluyum. Bölge firmaları olarak Türkiye ihracatında payımız her geçen gün artıyor,  Egelilerin ihracatta çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Keskinoğlu olarak 2012’de toplam 88 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Bu yıl sonunda ihracatımızı yüzde 30 arttırarak 115 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Amacımız Egeli bir marka olarak Türkiye’yi bütün dünyada gururla temsil eden global bir marka olmak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52