Sunar Grup görücüye çıktı

Sunar Grup yeni ürünlerini, Türk Mutfağı uzmanı ünlü şef Ali Selek’in sunumu ile Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Sunar Grup görücüye çıktı
Sunar Grup, yeni ürünleri ile Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarına katıldı. 22-25 Eylül tarihleri arasında 19'uncusu İstanbul Expo Center'da düzenlelen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarın'a katılan Sunar Grup bu fuarda da bir yeniliği paylaşıyor. yılların deneyimi ve uzmanlığını yeni ürünlerle taçlandıran Sunar Grup tamamladığı ürün gamını Türkiye'nin üst düzey 213 şefinin üye olduğu Chef Club’ın başkanı Ali Selek'in şovları ile sektör temsilcileri ile tanıştırıyor.

YENİ ÜRÜNLER SEKTÖRLE TANIŞIYOR
Fuarda sıcak tüketilen milföy, kruvasan, kuru pogaça ve boyoz çeşitleri için üretilen kaliteli margarin 10 ve 20 kilogram Sunar Profesyonel Nesta, catering sektörü, yemek fabrikaları ve büfeler için yemeklik margarin olan 5 kilogramlık Sunar Ekstra, yumuşak şekerleme, pişmaniye ve lorik olmayan çikolota sanayi için üretilen özel amaçlı margarin olan Sunar Profesyonel S-4, bisküvi, kurabiye hamuru ve gofret kremalarında kullanılmak üzere üretilen Sunar Progesyonel S-18 ve kokolin ve kakaolu kaplama ürütimi için özel margarin olan Sunar Progesyonel S-30 sektör ile tanışacak.


SUNAR ÜRÜNLERİ FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR
Türkiye'nin ünlü şefi Ali Selek'in şovları ile sunumu yapılan yeni ürünlerin pastacılık, catering sektörleri yanı sıra çikolota, bisküvi, dondurma sanayi gibi gıda ürünlerinin vazgeçilmez parçası olacağını belirten Sunar Grup Pazarlama Direktörü Mevlüt Nacar şunları söyledi: "Yağ sektöründe yıllara dayanan uzmanlığımız yeni ürünlerle taçlanıyor. Ürün gamımızı tamamlayarak bu fuarda da yeni ürünlerimizle fark yaratıyoruz. Nişastadan mısır şekerine, undan sıvı yağa, pastacılık ve catering yağlarından gıda sanayine yönelik margarinlere uzanan ürün gamımızla gıdanın her alanında yer alarak Türk tüketicisinin sağlıklı ürünleri tüketmesini sağlıyoruz."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52