Tchibo’dan UNICEF yararına bir yıldız

Tchibo, İstanbul’un en geniş kentsel sanat ve sosyal sorumluluk projesi “Stars of İstanbul”da “Kahve Keyfi” temalı yıldızı ile yerini aldı.

Tchibo’dan UNICEF yararına bir yıldız
Çocuklara parlak bir gelecek sunmak amacıyla gerçekleştirilen “Star of İstanbul” projesine Tchibo, “Kahve Keyfi” temalı yıldızı ile destek verdi. Tasarımı ile dikkat çeken “Kahve Keyfi” yıldızı Erenköy Bağdat Caddesi’nde 22 Eylül’den itibaren sergilenmeye başlandı. 30 Kasım tarihine kadar görülebilecek olan heykelin satışından elde edilecek gelir, çocukların eğitimine destek amacıyla kullanılacak.

Birleşmiş Milletler ile UNICEF’in “2015’e kadar Temel Eğitimsiz Çocuk Kalmasın” hedefinin ilk adımını oluşturan Stars of Istanbul,  çocukların geleceği için ortak ve kalıcı bir eser yaratmaya katkıda bulunarak iş dünyası ile sanatçıları bir araya getirdi. İstanbul’da sadece bir kere düzenlenecek olan projede, firmaların desteğiyle sanatçıların uygulamalarını taşıyan üç boyutlu dev yıldızlar, 1 Eylül - 30 Kasım tarihleri arasında sergilenecek. 

Tchibo Türkiye’nin yıldızının da aralarında bulunduğu Stars of İstanbul Yıldızları, Aralık 2011 tarihinde yapılacak uluslararası bir müzayede ile satışa sunulacak. Satıştan elde edilecek olan gelir ise UNICEF’in Türkiye projelerine aktarılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52