Çay tiryakilerine ‘Mehtap Çaysever’

Dünyanın önde gelen mutfak eşyası üreticilerinden Mehtap, gündelik hayatı kolaylaştıran pratik ürünlerine bir yenisini daha ekledi.

Çay tiryakilerine ‘Mehtap Çaysever’
Geleneksel semaverin çağdaş yorumu olan “Mehtap Çaysever”, yalnız yaşayanların, kalabalık ailelerin ev ve işyerlerindeki çay keyiflerinin vazgeçilmezi olacak. Soğuk günlerin sıcak keyfi, yeni “Mehtap Çaysever” ile çıkacak…

Türkiye’de mutfak eşyaları alanında pazar lideri olan Mehtap, elektrikli küçük ev aletleri serisine yepyeni ve kullanışlı bir ürün daha ekledi. Sofraların vazgeçilmez tatlarından olan çayın en lezzetli halini sunan Çaysever, geleneksel semaver fikrinin çağdaş yorumunu yansıtıyor. Yalnız yaşayanlar kadar kalabalık ailelerin de en büyük yardımcısı olmaya hazırlanan Mehtap Çaysever, üstün özellikleri ve geniş iç hacmi ile hem evlerde hem de işyerlerinde çay keyfini tamamlamaya hazırlanıyor.

Estetik görünümünün yanı sıra kullanışlı oluşu ile dikkat çeken ürün, özel dizayn edilmiş iki parçalı çaydanlık kapağı ile güvenlik ve verimlilik sağlıyor. Su boşaltma ağzı ile benzersiz olan tasarım, çelik 1 litrelik demlik, 3,5 litrelik su haznesi ve paslanmaz çelikten demlik filtresinden oluşuyor. Su kaynatma ve sıcak tutma özelliklerine de sahip olan ve bu yıl 22’ncisi düzenlenen Züchex Fuarı’nda görücüye çıkarak tüketiciden büyük ilgi gören Mehtap Çaysever, tüm gün size, ailenize ve sevdiklerinize kesintisiz çay keyfi vaat ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52