Simit Sarayı'nı Hollanda’da dev yapacak anlaşma

Yurtdışında büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Hollanda Başkonsolosu Robert Schuddeboom'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyonda bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Simit Sarayı'nı Hollanda’da dev yapacak anlaşma
Türkiye ve Hollanda arasında ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla Lahey Belediye Başkan Yardımcısı Henk Kool önderliğinde, 8-11 Eylül günleri arasında Türkiye’yi ziyaret eden ticari heyetin programı dahilinde, 9 Eylül 2013 Pazartesi günü Hollanda Sarayı’nda bir resepsiyon gerçekleştirildi.

Hollanda Başkonsolosu Robert Schuddeboom ev sahipliğindeki resepsiyonda, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur ve Simit Sarayı’nın Benelux Master Franchisee’si Hakan Aydın işbirliklerini pekiştirmeyi hedefleyen anlaşmayı imzaladı.

Hollanda’da gördükleri ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ve 2015 yılına kadar 50’den fazla mağaza açmayı planladıklarını belirten Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, “Şu an Hollanda’da sekiz Simit Sarayı mağazamız ile hizmet veriyoruz. İlk mağazamızı Ağustos 2010’da Den Haag’da (Lahey) açtık. Gördüğümüz yoğun ilgi üzerine açılışlarımızı hızlandırma kararı aldık. Temmuz 2011’de Rotterdam, Aralık 2012’de Amsterdam, Şubat 2013’te Beijerlandselaan, Mart 2013’te Meent ve Mayıs 2013’te Deventer Simit Sarayı mağazalarının açılışlarını gerçekleştirdik. Şu anda Hollanda’da bulunan mağazalarımızda yılda 3 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Yıl sonunda Hollanda’da 15 mağaza ile hizmet vereceğiz ve 2015 yılında ise 50’den fazla mağaza olmayı hedefliyoruz” dedi.
perakende.org

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52