Ramazan sofrasına Ayfrost lezzeti

Türkiye’nin uluslararası dondurulmuş gıda markası Ayfrost, %100 doğal ve taze ürünleri ile ramazan ayına lezzetli mutluluklar katıyor.

Ramazan sofrasına Ayfrost lezzeti

Paylaşmanın mutluluğunu yaşatan geleneksel ramazan sofralarını kısa sürede hazırlamak Ayfrost ile şimdi çok kolay. Türkiye’nin uluslararası dondurulmuş gıda markası Ayfrost, %100 doğal ve taze ürünleri ile ramazan ayına lezzetli mutluluklar katıyor. Yıkanmış, ayıklanmış, doğranmış şekilde mutfaklara ulaşan ürünler, bol çeşitli ve sağlıklı sofraları çok kısa sürede hazırlamaya olanak tanıyor. Ayfrost, topraklarımızdan ve denizlerimizden gelen lezzetleri, hiçbir katkı maddesi kullanmadan IQF teknolojisi ile -40 derecede donduruyor. Mevsiminde dondurulan sebze ve su ürünleri, ramazan ayında yemek çeşitliliğini arttırmaya yardımcı olurken dengeli beslenmeye de katkıda bulunuyor.

Tüm ürünlerin kullanıma hazır olması, tüketicilere çorbadan tatlıya kadar birbiriden farklı yemekleri kolayca hazırlamanın keyfini yaşatıyor. Siz de Ayfrost ile geleneksel ramazan sofralarını hızlı bir şekilde hazırlayabilir, kendinize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52