Diversey havuz operatörlerini sertifikalandırdı

Sealed Air’in iş birimi Diversey’in havuz operatörlerine yönelik olarak gerçekleştirdiği eğitim programı sertifikaları, törenle sahiplerini buldu.

Diversey havuz operatörlerini sertifikalandırdı
Gıdavitrini - Sealed Air’in iş birimi Diversey,  Ataşehir Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, havuz operatörlerine yönelik geniş katılımlı bir havuz eğitimi programı gerçekleştirdi. Program kapsamında eğitim alarak gerekli yeterliliği gösterenlere 6 Temmuz, Cuma günü sertifikaları İstanbul Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Zeki ER ve Ataşehir Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Dursun ÇOM’un katıldığı törenle teslim edildi.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İrfan Zeki Er törende yaptığı konuşmada; “Halk Eğitim Merkezi’miz binlerce kurs açıyor. Bu sene 70 kişinin katılım gösterdiği Havuz Suyu Operatörlüğü kursunu açtık. Havuz alanında çalışanların bu alan ile ilgili sertifika sahibi olmak istedikleri ve bu alana yönelik bir kurs açılmasını talep etmeleri üzerine böyle bir kurs açmaya karar verdik.. Ataşehir Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen bu kursa katılan herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

Sealed Air’in iş birimi Diversey Kanal Yönetimi
İş Geliştirme Müdürü Fatih Pullu tarafından verilen sertifika eğitimi, 8 günlük bir süreçte toplamda 48 saatlik bir eğitimi kapsadı. 70 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde “havuz suyunun hazırlanması, bakımı ve işletilmesini sağlamak”, “havuz suyu kimyasalların etkilerini kavramak”, “genel hijyen ve su ile bulaşabilen hastalıkları kavramak”, “havuzda ilk yardım ve kimyasal kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken kişisel güvenlik kurallarını kavramak” konu başlıkları işlendi.

Programa katılan havuz operatörlerinden Hilton Otel Teknik Servis Şefi İsmail Ürgüp, “Havuz Suyu Operatörlüğü programı, bugüne dek katıldığım en kapsamlı sertifika kursu oldu. Profesyonel çalışmalarımda şimdiden çok yararlı olduğunu görebiliyorum. 48 saat süren bu eğitim sonucunda havuz konusunda herhangi bir sorunum kalmadı.” dedi.

Polat Renaissance Mekanik Teknisyeni Kasım Karsanlı ise; “5 yıldır havuz konusunda hizmet veriyorum, bu kadar kapsamlı bir eğitime ilk defa katıldım. 48 saatlik uygulamalı bu eğitim ile kafamızdaki tüm soruların cevabını aldık ve hiç bir soru işaretimiz kalmadı. Sealed Air'in iş birimi Diversey'e bu eğitim için teşekkür ediyorum.” diyerek programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52