Öztiryakiler ile yemekler güvenle taşınıyor

Yemek transferinde yaşanan dökülme ve hijyen riski sona eriyor. Öztiryakiler Termo Trans ile yemek çeşitlerini taşımak hem hijyenik hem pratik.

Öztiryakiler ile yemekler güvenle taşınıyor
Dünyaca ünlü mutfağımızın nefis tatlarının bir yerden başka bir yere taşınması sırasında karşılaşılabilecek hijyen problemleri, dökülme, soğuma gibi istenmeyen durumlar artık tarihe karışıyor. Öztiryakiler Termo Trans ile yemek çeşitlerini taşımak hem hijyenik hem pratik. 

Catering şirketiniz yemeklerinizi nasıl taşıyor?
İşyerinizde, evinizde her gün ya da kokteyl, toplantı gibi özel organizasyonlarınızda hizmet aldığınız Catering şirketlerinin yemek kalitesinin yanında en önemli konu “hijyen”dir. Üretiminden servisine kadar son derece hijyenik koşullarda yemek alınabilecek firmaların kullandığı Öztiryakiler Termo Trans sayesinde gıdalar birbiri ve hava ile temas etmeden kolaylıkla taşınır. İşletme dostu bu özel ürün yemeklerin ısısını koruduğu için yeniden ısınma ve soğutma maliyetlerini ortadan kaldırır. Ayrıca sızdırmayan gastronom kaplar sayesinde dökülme riski bulundurmayan Öztiryakiler Termo Translar üst üste konulabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Doğa dostu ısı yalıtımlı yemek taşıma sistemleri
Sağlığa zararsız PP hammaddeden üretilen ve geri dönüşümlü, doğa dostu Termo Translar yurt içinde Öztiryakiler yurt dışında Ozti markası ile satışa sunulmaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52