Kırmızı et dünyası İstanbul'da buluşuyor

SGS Türkiye tarafından düzenlenen gıda sektörüne katkı eğitim seminerlerinin dördüncüsü, kırmızı et ve ürünlerine yönelik olarak İstanbul'da gerçekleşecek.

Kırmızı et dünyası İstanbul'da buluşuyor
GIDAVİTRİNİ - SGS Türkiye'den gıda dünyasına önemli bir hizmet daha. Gıda sektörüne katkı eğitim seminerlerinin dördüncüsü, kırmızı et ve ürünlerine yönelik olarak İstanbul'da gerçekleşecek.

Konuyla ilgili SGS Türkiye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"SGS Türkiye olarak sektöre katkı eğitim seminerlerimizin dördüncüsünü; kırmızı et üreticilerine ve işleyicilerine yönelik olarak İstanbul'da gerçekleştireceğiz.

Kırmızı et sektörü Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de halkın yeterli-dengeli beslenmesi ve birçok alanda endüstri hammaddesi olarak kullanılması açısından büyük önem taşımaktadır. Ülkemizde son yıllarda kurulan büyük ölçekli modern hayvancılık işletmeleri genel olarak iyileşmeyi sağlayacak boyut ve niteliktedir. 

Besicilikte hayvan hastalıklarının ortadan kaldırılması, işleyiciler ve nihai ürün süreci boyunca üretilen ürünlerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretimi ve tüketiciye ulaştırılması konusunda ortak bilincin geliştirilmesi hususunda bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirmek arzusundayız.

Gelişimi desteklemek amacıyla global tecrübemizle gıda sektörüne yönelik seminerler planlayarak, sektöre değer katacak bir organizasyonun sorumluluğunu üstlenmeyi arzu ediyor, böylesine büyük bir sektörü zorlayan faktörler üzerine yoğunlaşarak çözümün bir parçası olmayı hedefliyoruz.

Ekonomimiz için önemi her geçen yıl daha da artan gıda sektörüne ve ayrıca ülkemizin hizmet anlayışına katkı sağlamayı hedeflediğimiz, EK te programını sunduğumuz organizasyona; teşrifiniz bizi onurlandıracaktır." 

KATILIM ÜCRETSİZ
Kırmızı et ve et ürünleri sektöründe çalışan veteriner hekim, gıda mühendisi, üst yönetim temsilcileri ile ilgili basın mensuplarının katılabilecekleri eğitim semineri ücretsiz olarak düzenleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52