"Hayatın lezzeti"ne iki yeni ürün katıldı

Lezita, şarküteri ailesine Lezita Piliç Jambon ve Lezita Sebzeli Piliç Jambon olmak üzere iki yeni ürün ekledi.

“Hayatın Lezzeti” sloganıyla yola çıkan Lezita, şarküteri ailesine Lezita Piliç Jambon ve Lezita Sebzeli Piliç Jambon olmak üzere iki yeni ürün ekledi. Yeni Lezita şarküteri ürünlerine, hem toplu tüketim noktalarında hem de perakende kanalında ulaşılabiliyor.

Özel masajlama tekniği ile üretilerek, ağızda dağılan yumuşaklığa getirilen Lezita Piliç Jambon ve üretim sırasında içine kırmızıbiber, yeşilbiber ve havuç eklenerek, farklı bir lezzet ve görselliğe ulaştırılan Lezita Sebzeli Jambon, tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Her haliyle tüketilebiliyor
Özel trimleme uygulanarak uygun hale getirilen ve boyutları ufaltılmış piliç etleri, kendine has baharatlar içeren salamura ile özel makinelerde vakum uygulaması altında masajlanıyor. Böylece Lezita Piliç Jambon, bu özel masajlama tekniğiyle hem daha yumuşak bir yapıya kavuşuyor hem de farklı bir lezzete. Ayrıca el değmeden, özel makinelerle geçirgen olmayan kılıflara doldurulup, kendine has şeklini alması için kalıplara konarak pişirilen Piliç Jambon, tek başına, sandviç arasına konularak veya salata içerisinde tüketilebiliyor.

Sebzeler piliçle buluşuyor
Lezita, farklı bir lezzet ve görsellik yaratmak için üretim sırasında piliç jambona sebzeler ilave ediyor. Kırmızıbiber, yeşilbiber ve havuçla harmanlanan Lezita Sebzeli Piliç Jambon, damak tadı yanında, göz zevkine de hitap ediyor. Lezita Sebzeli Piliç Jambon da isteğe göre tek başına, sandviç veya salata içerisine konularak tüketilebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52