Kilikya Worldfood İstanbul 2013'e katılıyor

Sektörün gelişmesi ve yeni pazarlara açılmasında önemli bir rol üstlenen Worldfood İstanbul Fuarı 5 Eylül'de kapılarını açıyor.

Kilikya Worldfood İstanbul 2013'e katılıyor
5-8 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Gıda Worldfood İstanbul Fuarı, sektöre yeni ufuklar açacak. Yerel içecek pazarının güçlü oyuncusu Kilikya da fuara katılarak lezzetlerini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor.
Kilikya Şalgam Yönetim Kurulu Başkanı Selahiddin Nas, "Türkiye’nin alanında en büyük fuarı, sektörün devlerini bir araya getiren, sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçilerle buluşturan fuarda Kilikya  Şalgam olarak standımızı açacağız’’ dedi.

Gıda Worldfood İstanbul Fuarı'nın, sektörün gelişmesinde ve yeni pazarlara açılmasında önemli bir rol üstlendiğini  belirten Nas, "Standımızı ziyaret edecek bayilerimize, yeni iş ortakları adaylarımıza ve tüm ziyaretçilere şimdiden teşekkür ediyorum. Ziyaretçilerimizden, standımızı mutlaka ziyaret etmelerini ve Adana şalgam suyunun tadına  bakmalarını rica ediyorum’’ dedi.

AYLIK 3 MİLYON LİTRE ÜRETİM YAPIYOR
Farklı ürün portföyüne sahip olan Kilikya Şalgam, şalgam suyu, organik şalgam suyu, limonata, elma ve üzüm sirkesi, ketçap, mayonez, nar ekşisi, acı sos, soya ve limon sosu üretimi yapıyor.
Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde, 5.000m² kapalı, 16.000 m² açık alana sahip olan üretim tesislerinde aylık 3 milyon litre kapasiteyle çalışıyor.
Bölge müdürlükleri ile Türkiye pazarının %95’ine hizmet veren marka, aynı zamanda 28’i aşkın ülkeye ihracat yapıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52