Nestle'nin satış direktörü Hakan Mısri oldu

Uzun yıllar Nestle bünyesinde Türkiye ve yurt dışında farklı pozisyonlarda görev alan Hakan Mısri, Nestle Türkiye Satış Direktörü olarak atandı.

Nestle'nin satış direktörü Hakan Mısri oldu

Uzun yıllar Nestle bünyesinde Türkiye ve yurt dışında farklı pozisyonlarda başarılı çalışmalara imza atan Hakan Mısri, Nestle Türkiye Satış Direktörü olarak atandı. Geçtiğimiz günlerde Çikolata ve Şekerleme İş Birimi Genel Müdürlüğü’ne atanan Oben Akyol’dan bayrağı devralacak olan Hakan Mısri, yeni görevine 1 Ağustos’ta başlayacak.

Pazarlama ve satış alanında 20 yıllık deneyime ve güçlü bir kariyere sahip olan Hakan Mısri yeni pozisyona atanmadan önce Nestle Kenya Ülke Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Mısri, İstanbul Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon alanında Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı. İş hayatına Unilever Türkiye’de başlayan Hakan Mısri, 2001 yılında Nestle ailesine Türkiye Kanal-Kategori Satış Geliştirme Müdürü olarak katıldı. 2005-2006 yıllarında Nestle Azerbaycan’da İş Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı. 2007-2010 yılları arası Nestle Türkiye Çocuk İçecekleri İş Birimi Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Mısri, 2011’den bu yana Nestle Kenya Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. 1 Ağustos itibarıyla Nestle Türkiye Satış Direktörlüğü görevine başlayacak Hakan Mısri, evli ve 1 çocuk babası.
perakende.org

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52