Beylikdüzü'nde oruç ve sağlık konferansı

Beylikdüzü'nde oruç, iftar ve sahur ile ilgili halkı bilgilendirmek için ‘Oruç ve Sağlık’ konulu konferans düzenledi.

Beylikdüzü'nde oruç ve sağlık konferansı
Gıdavitrini - Ramazan ayının başlamasıyla birlikte oruç ve sağlıkla ilgili etkinlikler de artıyor. Beylikdüzü'nde vatandaşları oruç, iftar ve sahur ile ilgili bilgilendirmek için ‘Oruç ve Sağlık’ konulu konferans düzenlendi. Konferansa Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Oruç ve Sağlık’ konulu konferansına katılım oldukça yoğun oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil ile vatandaşların katıldığı konferansta oruç tutanların yapması gerekenler anlatıldı.

Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, Dr. Haluk Saçaklı ve Beylikdüzü Kolan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Atilla Yılmaz tarafından verilen konferansta, iftar ve sahurda yenmesi gerekenler hakkında vatandaşlar bilgilendirildi.
Vatandaşların merak ettikleri soruları sorma imkânı da buldukları konferansın sonunda, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından İlçe Müftüsü Süleyman Küçük’e, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü tarafından da Dr. Haluk Saçak’a; katkılarından dolayı çeşitli hediyeler takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52