Bizim Toptan'dan çoklu Ramazan kumanyası

Bizim Toptan, müşterileri için alternatifli Ramazan kampanyası uyguluyor. Ramazan paketi hazırlayan firma, çalışanlara özel alışveriş çeki alternatifleri de sunuyor.

Bizim Toptan'dan çoklu Ramazan kumanyası
Gıdavitrini - Bizim Toptan, müşterileri için alternatifli Ramazan kampanyası uyguluyor. Dileyen müşterileri için üç farklı boyutta standart Ramazan ve müşteriye özel Ramazan paketi hazırlayan Bizim Toptan, kredi kartına taksit imkanı, çalışanlara özel alışveriş çeki gibi alternatifler de sunuyor.

Türkiye’nin en yaygın organize toptan mağazalar zinciri Bizim Toptan, Ramazan ayı için müşterilerine özel kampanyalar hazırladı. Üç farklı Ramazan paketi oluşturan Bizim Toptan, müşterilerine paket içeriğini kendilerinin oluşturduğu seçenekler de sunuyor.

Bizim Toptan’ın Türkiye genelindeki tüm mağazalarında satışa sunulan 25 çeşit üründen oluşan Mega Paket’i 89,90 liradan, 15 çeşit üründen oluşan Süper Paket’i 59,90 liradan, 14 çeşit üründen oluşan Normal Paket’i ise 39.90 liradan satışa sunuldu.

Bizim Toptan’ın bu yıl uygulamaya koyduğu konsept mağazalarında isteyen müşterileri için et ve sebze-meyve içerikli Ramazan paketleri de hazırlayıp müşterilerine sunuyor..

Ramazan ayında tüm kumanya ve diğer ürünlere yönelik Bizim Toptan müşterilerine ödeme kolaylıkları da sağlıyor. Bizim Profesyonel Kartı olan müşterilerine 10 taksit imkanı sunan şirketin, diğer tüm kredi kartlarına da taksit seçenekleri mevcut. Şirketler, Bizim Toptan mağazalarında Ramazan paketi yerine, çalışanlarına kendilerinin belirlediği miktarlarda alışveriş çeki de hediye edebiliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat ÖZGÖREN
Murat ÖZGÖREN - 4 yıl Önce

Merhaba ramazan kolisi paketleme elemanı lazım ise bana ulaşabilirsiniz 05389781714

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52