Sahrap Soysal'la sofraları lezzetlendirecek

Online alışveriş kulübü Westwing Living, Sahrap Soysal'ın özel tarifleri ile Ramazan sofralarına lezzet katacak...

Sahrap Soysal'la sofraları lezzetlendirecek

Seçkin markaların ev ve yaşam konseptli ürünlerini %70’e varan indirimli fiyatlarla sunan Westwing.com.tr,  stil sahibi üyelerinin yaşamlarına farklı dokunuşlarla zenginlik katmaya devam ediyor.

Westwing.com.tr ziyaretçileri Ramazan ayı boyunca, stil editörlerinin seçtiği seçkin markalı ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olurken, ünlü yemek yazarı Sahrap Soysal’ın iftar sofraları için özel hazırladığı yemek mönüleri ve gurme kampanyalar ramazan sofralarına lezzet katacak.

Yemek yazarı Sahrap Soysal ile lezzetli yemek tarifleri Westwing Home&Living’te
Ramazan ayı boyunca ünlü yemek yazarı Sahrap Soysal’ın misafir olacağı Westwing.com.tr’de, Soysal’ın kaleminden Osmanlı mutfağına ait leziz yemek tarifleri verilecek. Baharatından reçeline, özel soslarından zeytinyağına birçok özel gurme kampanya ile desteklenerek her güne özel yeni tarifler sunulacak. Nar Gourmet’nin zeytinyağı ve reçelleri, Ronnefeldt’in dünyaca ünlü çayları, Chef Seasons’ın gurme baharat karışımları, Kemal Kükrer’in özel sosları Westwing’in  gurme kampanyaları arasında yer alan markalarından bazıları.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52